Darilo za rojstni dan – razvajajte in obdarujte bližnje ter sebe z Luniks

darilo za rojstni dan
5
(1)

Smo mlado družinsko podjetje. Zaradi velike želje po učinkoviti razširitvi idej na področju obdarovanja smo odprli spletno trgovinico, ki vam odlično pomaga olajšati nakup darila za svoje bližnje pa tudi zase. Z obiskom naše prodajalne boste z izbiro ustreznega darila v srca mnogih prinesli veliko veselje, kar je na sploh značilno, ko nekoga prijetno presenetimo. Naša lično opremljena spletna trgovinica vam ponuja nadvse zanimive, izvirne, praktične in ne nazadnje inovativne izdelke, ki so primerni za prav vse generacije. Za še tako zahtevnega slavljenca boste zagotovo našli primerno darilo za rojstni dan. Skrb za posameznika in kakovost pa sta naši največji vrednoti, saj menimo, da le tako lahko ohranjamo povsem pristno sodelovanje s svojimi kupci.

Luniks Zanimiva Darila

In ker je izbira darila nadvse podobna detektivskemu delu, naša ekipa želi, da se najprej naučite, kako se darila učinkovito kupuje.

Luniksovi odlični nasveti za uspešno izbiro darila

Odličnih namigov pri nakupovanju daril pravzaprav ni nikoli dovolj. Vsekakor se strinjamo, da so najbolj zaželeni konkretni namigi, a jih ni tako lahko prejeti. Vseeno pa lahko upoštevate nekaj splošnih smernic, ki vas bodo prav tako pripeljale do najprimernejšega daru za izbranega slavljenca.

Pri Luniksu predlagamo:

  • bodite pozorni na predmete, ki si jih bodoči slavljenec rad privošči – prav vsak človek ima kakšno razvado ali pa šibkost;
  • v mislih imejte darila, ki jih obdarovanec rad podarja – darila, ki jih kupujemo, si najverjetneje želimo imeti tudi sami;
  • bodite direktni, a še vedno diskretni – prijatelje, partnerja ali družino vprašajte, kaj si slavljenec dejansko želi imeti;
  • upoštevajte obdarovančev slog – barve, minimalizem ali bogato okrašene stvari …;
  • osredotočite se na njegov prosti čas – potovanja, priprava jedi, kolesarjenje …;
  • namesto izdelka lahko podarite kakšno izkušnjo – darilni bon za kakšno posebno doživetje;
  • obdarovanca zasledujte na družabnih omrežjih, ki so lahko polni namigov, kaj si dejansko želi prejeti.

S čim vam lahko postrežemo?

V naši spletni prodajalni luniks.si najdete zanimiva darila, darila za otroke, darila za moške, darila za ženske, darila za nego ter lepoto, darila za sprostitev in zabavo, darila za dom in vrt in še mnogo več.

Da bo vaša uporabniška izkušnja v prodajalni kar se da učinkovita, lahko na vstopni spletni strani kliknete na razdelek darila. Le z nekaj kliki boste prispeli v kotiček z želenimi izdelki. Še več: večina med vami si že pred nakupovanjem določi natančen znesek ali vsaj okvirno ceno, ki jo boste plačali za darilo. Naša ekipa je poskrbela, da lahko direktno izbirate med darili, ki so nekoliko ugodnejša, in tistimi, za katere boste odšteli nekaj evrov več. A ne glede na to, je skupni imenovalec vseh naših izdelkov: kakovost in nadvse ugodne cene. Preverite na: luniks.si.

Darilo za rojstni dan za najmlajše

Kaj je lepšega kot na obrazu malega junaka videti nasmeh do ušes ob prejemu darila, ki si ga je vedno želel. V kategoriji daril za najmlajše smo pripravili vrsto izjemno zanimivih in nadvse uporabnik daril. Na voljo so prisrčne plišaste igrače, ročne ure v mikavnih barvnih odtenkih, gradbeni seti, lesene steze za avtomobile, glasbene blazine, bobni, glasbeni zvezdni projektor, leseni igralni center, leseni dinozaver, lučka in ura z budilko, leseni voziček za učenje hoje ter urjenje motorike in še veliko več.

Celotna ponudba vam je za ogled na voljo tukaj: https://luniks.si/kategorija/najmlajsi/.

Darila za dekleta in ženske

Obdarovati zahtevno predstavnico nežnejšega spola je lahko precej težka naloga. Tega se zaveda tudi naša ekipa, zato smo v kategorijo izdelkov za dekleta in ženske postavili preudarno izbrana darila. Na voljo so na primer bambusova škatlica z ogledalom, budilka, zrcalna svetilka, anticelulitni vakuumski aparat, mini prenosni šivalni stroj, mini difuzor najmodernejšega izgleda. Še več ponudbe za svoje dame lahko najdete na naši spletni strani: Darila za ženske.

Izberite darilo za rojstni dan, ki je izvirno – naročite prek spleta že zdaj (vir fotografije Luniks).

Darila za fante in moške

Obdarovati moškega, ki ima skorajda vse, ni kar tako. Pri izbiri daru zanj moramo biti zato kar se da inovativni. Pri nas smo vsekakor poskrbeli tudi za to. Na voljo so darilni seti za nego brade, laserska vodna tehtnica, masažna pištola z LCD zaslonom, izjemno natančen električni brivnik, ogrinjalo za britje, pripomoček za zlaganje oblačil.

Vas zanima še več ponudbe za predstavnike močnejšega spola? Izvolite: https://luniks.si/kategorija/darila/darila-za-moske/.

Univerzalno darilo za rojstni dan za odrasle osebe

Kaj pa če morate obenem obdarovati žensko in moškega? Ena od možnosti je, da kupite ločeni darili, druga pa, da izberete skupno darilo, ki bo ustrezalo obema.

Predlagamo na primer nakup darila v obliki prvovrstne družabne igre. Vas zanima, katere? Pokukajte sem: BEER PONG. Z nakupom takšnega darila boste zagotovo tudi sami deležni velike zabave.

Odlična ideja za darilo za rojstni dan je BEER PONG -prodajni HIT! (vir fotografije Luniks).

Naši izvrstni nasveti v obliki blogov

Učinkovitih nasvetov za izbiro daril ste bili že deležni. Naša ekipa pa tedensko poskrbi še za druge koristne nasvete in informacije, in sicer v obliki zanimivih blogov, ki se praviloma vežejo tudi na aktualna dogajanja pri nas in v svetu na sploh.

Ideja za darilo za rojstni dan kar na blogu

Če vas zanima, kaj smo v preteklosti zapisali, preverite naš blog. Dobra novica pa je ta, da lahko kateri koli blog odprete kadar koli – prav vedno vam bo prišel prav, ne glede na to, kdaj smo ga objavili, ker so naši nasveti povsem brezčasni ali pa se nanašajo na dogodke, ki jih praznujemo iz leta v leto. Morda pa boste že poleti dobili navdih, kaj svojemu prijatelju kupiti za božiča.

Kaj je torej naše največje poslanstvo?

Kot ste lahko ugotovili, je naše največje poslanstvo olajšati nakup darila – tudi za še tako zahtevno osebo. V prodajalni luniks.si želimo vseskozi ponujati nadvse zanimiva in uporabna darila za vsa področja vašega življenja.

Predvsem pa nam je važno, da si bo slavljenec ob prejemu darila, ki ste ga izbrali pri nas, na obraz naslikal velik nasmeh do ušes. Kupcu darila pa želimo omogočiti cenovno dostopne izdelke, ki so obenem tudi kakovostni.

Potrebujete našo dodatno pomoč

Čeprav se naša ljubka prodajalna z darili nahaja na spletu, z vami želimo vzpostaviti pristen stik tudi na daljavo. Lahko nam kadar koli pišete na mail: support@luniks.si ali pa nas pokličete po telefonu: 040 506 392.

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja. Prav tako pa bomo veseli vseh komentarjev, pripomb, pohval in še česa. Ker želimo biti na področju prodaje daril najboljši, vsekakor radi pričakujemo tudi kakšno kritiko, ki nam bo pomagala naše poslovanje še izboljšati.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 5 / 5. Seštevek ocen:: 1

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: