Delavnica ali terapija Access Bars® – katero izbrati za boljše počutje?

Access Bars®
5
(1)

Zelo veliko je tehnik za izboljšanje našega počutja. V veliki meri smo za dobro počutje odgovorni tudi sami. Koliko pa poznate tehnik, kjer so vam orodja za izboljšanje počutja sebe in svojih najbližjih dane direktno v vaše roke? Najboljše pri Access Bars® je, da lahko sami izvajamo vaje in da dobimo orodje za izboljšanje počutja.

Kako se je vse pričelo?

Access Bars® je terapija, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Njen ustanovitelj je Gary Douglas, ki je razvil Access Consciousness® (dostop v zavedanje) in ki jo z veseljem vsakodnevno uporablja že več kot 100.000 ljudi po celem svetu. Preverite več tukaj.

Kako deluje Access Bars®?

Access Bars® je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje. To je stanje globokega sproščanja, ki v našem telesu aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju. Zgodi se razelektritev telesa in tako se spustijo vse energije in vse napetosti, ki so ujete v možganih, kot tudi v telesu. Aktivacija barsov vpliva na zavest, ta pa lahko potem spremeni vsa stanja. Če vemo, da vzroki za naše bolezni in težave na različnih življenjskih področjih ležijo v negativnih prepričanjih in stališčih, potem lahko z aktivacijo barsov pričakujemo spremembe, tako na področju fizičnega zdravja, kot na področju odnosov.

Access Bars®
Pomagajte si z Access Bars®

Access Bars® so točke na glavi – kakšne?

Na glavi je 32 točk, ki ob dotiku brez napora in enostavno sprostijo vse, kar vam ne omogoča prejemanja. V teh točkah so vse misli, ideje, prepričanja, čustva in izkušnje, ki ste jih shranili v življenju. Z Access Bars® dobite priložnost, da opustite vse, kar vam ne služi več.

Se kdaj počutite ujeti v trenutku, menite, da bi se morali premikati hitreje, kakor se? Kot da vas kaj drži nazaj? Dovolite si, najprej miselno, da zmorete. Odklenite svoje barse:

 • Ljubezen,
 • Kreativnost,
 • Denar,
 • Zdravje,
 • Čas,
 • Komunikacija,
 • Zavedanje,
 • Odnosi,
 • Manifestacija,
 • Moč,
 • Veselje,
 • Žalost,
 • Spolnost,
 • Telo,

Terapija z Access Bars®

Skozi in okoli vaše glave poteka 32 točk energije, ki se povezujejo z različnimi vidiki vašega življenja. Vse točke, ki se jih dotaknemo pri uporabi Access Bars® lahko pomagajo izbrisati vse nepotrebno, kar ste kdaj tam shranili in okrepijo energijo za napredek. Za primer, nekdo po travmatični poškodbi hrani vse te slabe izkušnje in slabo energijo v sebi in težje napreduje v življenju. S terapijo Access Bars® odpremo svoje zavedanje za ustvarjanje svoje boljše realnosti.

Terapije izvajam redno, po vnaprej dogovorjenem terminu na Ptuju v salonu na Rajšpovi ulici 15b.

Učinki terapije z Access Bars®

Med največkrat omenjenimi učinki terapije so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, manj glavobolov, več energije, boljša koncentracija, manj zakrčenosti telesa, ipd.

Komu so Access Bars® terapije namenjene?

Bars terapija je popolnoma lahka in varna ter ni nikakršnih omejitev, da je ne bi prejemali, primerna je za vsakogar.  

Terapijo lahko prejemajo tudi otroci, nosečnice, starejši ljudje, hendikepirane osebe, skratka vsakdo. Priporoča se tudi kot dopolnitev k drugim zdravilnim tehnikam. Namreč, aktivacija določenih točk omogoča, da se po opravljeni zdravilni terapiji telo ne vrača nazaj v stanje bolezni oz. da se bolezen ne vrača.

Access Bars®
Access Bars®

Kaj so Access Bars® delavnice?

Prednost Access Bars® je ravno v tem, da se tehnike izvajanja lahko naučimo sami na posebej pripravljenih Access Bars® delavnicah, kjer pridobimo certifikat. Potem lahko terapije Access Bars® redno izvajamo na sebi in seveda svojih bližnjih. S tem ko se učimo izvajanja terapije se razvijamo tudi na tem področju in delimo znanje.

Ko se naučimo tehnike Access Bars® si lahko pomagamo v službi, doma, našim otrokom… Predvsem pa dobiš skupino ljudi, s katerimi se lahko (po želji) redno dobivaš in izmenjuješ znanja, terapije…

Vse zainteresirane vabimo da se prijavijo na enega izmed prihajajočih terminov delavnic, ki jih bomo izvedli na Ptuju, tokrat najbližji termin je 19. junij 2021. Delavnice potekajo v zelo majhni skupini, običajno do 6 oseb.

Kako poteka Access Bars® delavnica?

Delavnica traja 8 ur in je sestavljena in teoretičnega in praktičnega dela. Najprej se zjutraj spoznamo, sedimo lepo v krogu, s primerno razdaljo, v tem korona času se še posebej držimo navodil NIJZ, vsak se malo predstavi. Seveda imamo na delavnici cel čas prigrizke, osvežilne pijače, tako da nam ne pade energija. Naredimo si odmore in skrbimo za prijetno druženje skozi cel čas delavnice. Po koncu prijetne delavnice tako postanemo skupina zaupnikov, ki se radi še kdaj srečamo.

Teoretični del delavnice Access Bars®

V teoretičnem delu delavnice Access Bars® spada spoznavanje barsov, orodij za izvajanje, vsak dobi skripto po kateri delamo, uporabljamo razne interaktivne načine za izvedbo.

Praktični del delavnice Access Bars®

Delamo v parih, kjer se izmenjujemo, vsak udeleženec je enkrat na strani prejemanja in enkrat na strani terapevta, ko imamo obe izkušnji, še enkrat ponovimo praktični del. Udeleženci so običajno zelo navdušeni.

Po delavnici Access Bars®

Zaključek delavnice je pogosto najbolj energijsko polno doživetje, saj vsak deli izkušnje, ki jih je pridobil in predvsem nova spoznanja, teh pa je po delavnici ogromno. Vsak udeleženec prejme certifikat in je vabljen na redna druženja oz. energijske izmenjave, ki potekajo vsak mesec in so zelo podobna delavnici, le da trajajo eno uro.

Kje se prijavim na delavnico / terapijo Access Bars®?

Pišite nam na info@dotiklahkotnosti.si, pokličite na 041 345 526 ali preglejte več informacij na spletni strani https://dotiklahkotnosti.si/ .

Prijave na delavnico Access Bars® – kliknite spodaj na povezavo:

Zaupajo nam že mnogi

Nekaj izjav zadovoljnih strank:

“Dotik Lahkotnosti sem obiskala predvsem zaradi stresa in anksiozne motnje, udeležila sem se terapije z barsi, nakar sem se udeležila tudi delavnice Access Bars.”“Meni osebno so vse storitve bile več kot odlične.” Polona L.

“Včeraj sem že možu naredila Barse potem pa še moji mami… In mož me je ravno prej klical, da se tako super počuti… Je rekel “Joj kako imam prazno glavo”… Kaj je še lahko boljše kot to… Hvala ti za nesebično posredovanje tvojega znanja…Hvala za vse…” Polona M. D.

S podobnomi težavami kot moj partner se je srečala moja prikateljica in ko sem videla pri njej tako pozitivne spremembe po Acess Barsih, sem se odločila, da se moram teh tehnik naučiti tudi sama. Delavnica je bila super in spremenila ne bi ničesar. Najbolj mi je in mi bo v spominu ostala ta lahkostnost, prijetna energija… Priporočam.” Maja Š.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 5 / 5. Seštevek ocen:: 1

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: