Do boljšega počutja z DOTIKOM LAHKOTNOSTI

0
(0)

Kdo sem?

Sem Simona Emeršič iz Ptuja, žena in mati dveh čudovitih hčera. Po  naravi sem radovedna, ljubezniva, rada imam ljudi, živali, naravo… In ker sem že od malih nog čutila in imela željo, da bi na nek način pomagala ljudem in okolju ter počela še kaj drugega kot le sedela v pisarni za računalnikom, sem vseskozi raziskovala in odkrivala, na kakšen način sem lahko še prispevek sebi in drugim. In tako sem po mnogih izobraževanjih, situacijah in izkušnjah postala refleksoterapevtka, certificiran Access Bars Facilitator in praktik za mnoge druge Access Consciousness telesne procese.

Kaj počnem?

Izvajam refleksno masažo stopal in rok, refleksno masažo po energijskih centrih – čakre in metamorfno tehniko, ki je tehnika samozdravljenja in sprostitve. Refleksoterapija je energetska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih ali dlaneh in da se s pritiskanjem na te refleksne cone lahko sprosti in uravnovesi vse telo. Prav tako izvajam različne Access Consciousness tehnike. Pri njih gre za dinamično zbirko telesnih procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem več možnosti, da spreminjamo in usmerjamo svoje življenje. Med njimi so zelo priljubljeni Access Bars tretmaji, Energetski Facelift, Korekcija vida in MTVSS telesni procesi.

Izvajam tudi delavnice za Access Bars ter delavnice za refleksno masažo kot obliko samopomoči.

Kaj lahko naredim za vas?

Svoje dobro delo opravljam s spoznanjem, da v vsakem obdobju življenja iščemo svoj jaz. Življenjske izkušnje nas učijo in utrjujejo. Z izvedbo preverjenih tehnik vas vodim, da boste skozi vse vaše vzpone in padce v življenju šli lahkotneje.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: