Enostavno potujte

0
(0)

V današnjem hitrem tempu je krasno, kadar lahko več potreb zadovoljimo na enem mestu. Si izberemo novega prevoznega prijatelja, ki nas bo popeljal do vrhunskih in luksuznih krajev za počitnice.

Ni pomembno, kaj je glavni razlog za vaše potovanje: hrana, izkušnje, kultura, izobraževanje, življenjski slog, adrenalin, zabava. Edino kar šteje je, da enostavno potujete, dobivate ogromno novih izkušenj, znanja, duše, zdravja, nepozabnih trenutkov in nasmešek na vašem lepem obrazu.

Biser naravnih čudes in raznolikosti

Dovolite si raziskati biser naravnih čudes in raznolikosti. Občutite naravo – Alpe, Sredozemlje, Panonsko nižino, gričevje, morje, reke, jezera, jame in štiri letne čase. Občutite dediščino mest in srednjeveških vaških trgov, domače obrti in visoke umetnosti, mestne in podeželske arhitekture, preprostih kmečkih jedi in sodobne kulinarike – sožitje ruralnega in urbanega. Uživajte v lokalni kulinariki24 gastronomskih pokrajin in 3 vinorodne dežele, preproste domače kmečke jedi v vaških gostilnah ali pa sodobni kulinarični užitki v najbolj vrhunskih restavracijah – Okusi Slovenije so okusi različnosti.

Vir: Slovenija, ADRIA PLUS d.o.o.

Kultura, moda, hrana in vino – Življenje je lepo!

Od visokega severa, kjer domujejo Alpe, hladno vreme, ledeniške doline in jezera, do globokega severa, kjer kraljuje sredozemsko morje. Dežela, polna zgodovine, umetnosti, globoko zakoreninjeno kulturo in ljubezni do življenja.

Kulturno bogata (rojstni kraj zahodne civilizacije, dom največjega števila Unescove svetovne dediščine (51) in dom več kot polovice velikih svetovnih umetniških zakladov), gurmansko rajska (po eni strani zelo enostavna in po drugi strani polno okusov) in modna (dom najbolj znanih modnih oblikovalcev in znamk) Italija.

Tisoče otokov, dediščina in naravne znamenitosti

Uživanje ob mediteranskem morju ali v naravnih čudesih kopenskega dela države, odkrivanje podvodnega sveta sladkih ali slanih voda, sprehod skozi metropole Zagreb, Split ali Dubrovnik – ne glede na to, kaj bo vaša izbira, užitki bodo nepozabni.

Podajte se od otoka do otoka (1000 in 1 otok vzdolž Mediterana, okusna lokalna morska kulinarika z močnim sončnim vinom, odkrivanje sveta pod morsko gladino, jadranje med otoki ali preprosto uživanje v miru na enem izmed njih), raziščite srednjeveško dediščino in uživajte v največji Evropski naravni znamenitosti.

Pomembna je pot in uživanje na njej

Naj bo vožnja varna in hkrati udobna.  Na tak način bomo vse zgoraj opisane in tudi tiste neopisane lepote še veliko bolje občutili, saj bomo spočiti in zadovoljni. S pomočjo avtodoma je ves svet pred vašimi nogami (oz. kolesi).

Potovanja z avtodomom popotniku nudijo določeno svobodo in neodvisnost, saj v »škatli na kolesih« s seboj prevaža vse, kar potrebuje. Avtodomi so namreč idealni za potovanja družin, saj imajo starši ves čas pri roki vse, kar potrebujejo za otroka, odlični pa so tudi za skupinske izlete mladih, ki se lahko tako odpravijo na kakšen izlet ali obisk festivala. Večina, ki se je na počitnice vsaj enkrat odpravila z avtodomom, je bila nad čarobnostjo takšnega potovanja tako navdušena, da se ni nikoli vrnila nazaj v »ustaljene« načine dopustovanja.

Štejejo izkušnje in doživetja! Naj bodo čim lepša!

Svetuje: Matjaž Strašek, direktor podjetja ADRIA PLUS d.o.o. info@adria-plus.si http:www.adria-plus.si

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: