Feel the Future

0
(0)

Feel the Future je vodilni in osrednji slovenski dogodek na področju visokih tehnologij. Sejem poteka na razstavišču v Celju med 17. in 19. oktobrom.

2. sejem inovativnih digitalnih rešitev prinaša nadgrajene vsebine sodelujočih razstavljavcev in strokovnih predavateljev. Z enim ciljem – zaživeti prihodnost in ne ostati zgolj njeni opazovalci – na enem mestu združuje več kot tisoč tehnoloških navdušencev, kreatorjev in vizionarjev prihodnosti.

Predstavitev prihodnosti

Predstavitev aplikativnih, tehnoloških ter infrastrukturnih in varnostnih rešitve s področij digitalizacije, masovnih podatkov, informacijske varnosti, blockchain in hashgraph tehnologij, umetne inteligence, interneta stvari, inovativnih izobraževalnih pristopov in še mnogo več.

Pester program, oblikovan v sodelovanju z najnaprednejšimi akterji iz Slovenije in tujine prinaša redko priložnost preizkusa in bližnjega srečanja z izdelki in storitvami, ki spreminjajo življenje. In ga tudi poenostavljajo. Prihodnost je tu.

1. festival Videoiger

V sklopu sejma ppoteka 1. sejem in festival video iger Feel the Future of Gaming. To daje sejmu eno dodatno prednsot, saj nudi interaktivnost za vse udeležence – tekmovanje, spopsade v priljubljenih računalniških igrah in igrah s konzolami, privlačne nagrade in še in še…

Vir: Feel the Future.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: