Izberem ponudnika toplotnih črpalk, ki mi hkrati opravi še montažo

0
(0)

V podjetju BS-mont, d. o. o. nudijo prodajo in montažo toplotnih črpalk Daikin (tudi sanitarnih črpalk za ogrevane vode) in prezračevalnih naprav Blauberg.

Začetki

Tradicija podjetja se je pričela pred več kot 20 leti, s preprostimi deli – instalacije in zaključna dela (pleskanje, montiranje pohištva in kopalnic … ). S pridnim delom in izkušnjami je podjetje pridobilo vse več zadovoljnih strank, ki so točno vedele koga poklicati, ko je bilo potrebno urediti vodovod in razna druga instalaterska dela.

Skrb za poslovne partnerje in stranke

V poslovnem svetu je spoznavanje novih ljudi povsem običajno. Skrb za zadovoljstvo strank in poslovnih partnerjev je pomembno in ključno, zato se v podjetju trudijo, da pridejo nasproti z nasveti, da dajejo odgovore, ki jih stranke iščejo in da uspešno sodelujejo s poslovnimi partnerji.

Izkušnje, svetovanje, kakovostna izvedba in kvalitetni produkti

Daikin na trgu toplotnih črpalk postavlja nove standarde, tako je enostavno svetovati strankam, saj se za praktično vsak bivanjski prostor najde rešitev. Blauberg – blagovna znamka nemške kakovosti, ki nudi produkte za lokalno in centralno prezračevanje, prav tako ni potrebno kaj preveč predstavljati.

Elektrika

Ker govorimo o izkušnjah, po drugi strani pa tudi o napravah, imajo v podjetju BS-mont, d. o. o., prav posebej oddelek električnih instalacij.

Kontakt

Pridobite svoj izračun za toplotne črpalke in prezračevalne naprave pri podjetju BS-mont, d. o. o. in si s tem zagotovite kakovosten produkt in vrhunsko izvedbo.

Več: www.bs-mont.si, 031 654 827.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: