Kako lahko z majhnim nakupom očistimo naše okolje?

0
(0)

Poket.si je spletna trgovina usmerjena ne samo k prodaji okolju prijaznih izdelkov, ampak predvsem k ozaveščanju, da je varovanje narave v rokah vsakega posameznika.

Moje poslanstvo

Sem Sara Emeršič iz Ptuja, študentka turizma. Naravo imam zelo rada že od malih nog, saj sem po cele popoldneve bila na travnikih ali v gozdu in sem vedno čutila nekakšno povezavo z njo. Zato velikokrat grem z vrečko na sprehod z namenom pobirati smeti, saj me prav boli, ko vidim smeti ležati v naravi. Imam zelo rada naravne in ekološke izdelke, pa naj gre za kozmetiko ali vsakdanje predmete.

Kako se je vse skupaj pričelo?

Vse skupaj se je začelo s kratkimi sprehodi ob gozdu, na katerih me je zelo motil pogled na odvržene smeti ob robu ceste. In tako sem se odločila, da začnem na sprehod hoditi z vrečko, v katero bom sproti dajala smeti, ki jih vidim ob poti. Brez, da bi se zavedala, sem začela več hoditi na sprehode, seveda z vrečko v roki in s tem združila dobro za telo s koristnim.

Sčasoma sem imela željo, da bi še druge ozaveščala o tem, da bi začeli varovati naravo tako, da zmanjšajo količino odpadkov in uporabo plastike ter začnejo sproti čistiti okolje. Tako kot jaz. Namreč verjamem, da lahko vsak prispeva k čistejši naravi in s tem k boljšemu svetu. In tako je nastal ta projekt POKET.

Kako lahko z 10 € očistite okolje? 

Zraven tega, da ponujam ekološke izdelke, za vsak opravljen nakup nad 10 na spletni trgovini, poberem eno vrečko odpadkov, ki ležijo v naravi. Prav tako priložim še eno vrečko, da lahko tudi ti pripomoreš k čistejši naravi.

Cilj tega projekta je, da očistimo Slovenijo in postopoma opustimo uporabo plastičnih izdelkov, kjer je to seveda za zdaj še mogoče. Skupaj nam bo uspelo!

Sedaj na svoji spletni trgovini ponujam bambusove zobne ščetke, lesene glavnike ter pralne blazinice za čiščenje obraza. Pred kratkim sem dodala tudi ročno narejena mila in trde šampone naravne kozmetike iz zelišč Meze.

 

 

Zakaj me priporočajo drugi?

Všeč mi je, da je Sara začela s tem projektom, s katerim skrbi za bolj čisto okolje in hkrati ozavešča ljudi. Izmed izdelkov mi je pa najljubša lesena krtača, ki ti lase naredi res zelo gladke.
Simona M.
Priporočam uporabo bambusove zobne ščetke, saj je zelo mehka, v nasprotju z navadnimi plastičnimi. Plus, ekološka je.
Ana R.
Te pralne blazinice so super. Z eno stranjo si lahko očistim cel obraz, pa ne rabim skrbet, da bi mi jih zmanjkalo.
Dora A.
Super, bravo za idejo o pobiranju smeti za nakup. Jaz sem si kupila krtačo in bambusovo zobno ščetko in sem zelo zadovoljna s kvaliteto.
Maja Z.
Pritegnil me je opis projekta in sem svoji partnerki kupil Higieko paket. Tako je bila navdušena, da je rekla, da bo to kupila svoji mami za rojstni dan.
Uroš Š.

Error: Contact form not found.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: