Kako nam fotorealistični izris olajša odločitev za nakup keramike?

0
(0)

Izbira keramike je dandanes zares velika, vsak prostor pa je prostor zase, s svojo postavijo, svetlobo… Pred nakupom keramike je pomembno, da si prostor, v katerem bomo bivali, ogledamo v virtualnem izrisu, da se vidimo v njem, vidimo pohištvo, svetlobo, rože…

Povejte svoje želje za vaš prostor in si oglejte vaše želje v vizualizaciji – odločitev bo lažja (vir: trgovina Njegač, d. o. o.)

Prednosti fotorealističnegaizrisa

Sprehod po prostoru, v katerem bomo bivali nam omogoča, predstavo o tem, kako se bomo v prostoru počutili. Z izborom različnih barvnih kombinacij je prostor lahko popolnoma drugačen, kot smo si ga predstavljali. Morda nam je kakšna keramika všeč bolj, druga manj, ne znamo si predstavljati, ali bi imeli kakšen vzorce in podobno. Ko pa vidimo prostor, oblečen v keramiko, je odločitev veliko preprostejša.

Primer izdelave fotorealističnega izrisa dnevnega prostora (vir: trgovina Njegač, d. o. o.)

Natančni podatki – natančen izris prostora

Ko se odpravimo na izris, je dobro s seboj imeti podroben načrt prostora z vsemi meritvami, tako se lahko izris najbolje približa realni sliki prostora in tako točno vemo, kaj lahko pričakujemo.

V zgornjem primeru je stranka skozi izris ugotovila, da bi prostor izgledal bolje brez sredinske stene, zato smo jo v izrisu odstranili. Pridobili smo odprt in svetel prostor, kar si brez izirsa ne bi mogli predstavljati. Vsak gradbeni poseg ja zegotovo lažji, če imamo pred seboj ciljno rešitev. Končna izvedba zgprnjega prostora pa izgleda tako:

Položene ploščice v skladu s fotorealističnim izrisom zgoraj (vir: trgovina Njegač, d. o. o.)

Priprava podatkov

Ko se odpravite na izris je dobro s seboj imeti tloris prostora, kjer je razvidna velikost in višina prostora, označiti je treba vhod v prostor in okna, upoštevati je potrebno inštalacije in kako bo postavljeno pohištvo. V kolikor pohištvo že imate povejte svetovalcu barvo le-tega. Če gre za izris mansarde, je pomembno vedeti višino različnih stropov, kje so pregrade, trami in podobno. Bodo v prostoru kakšne druge naprave – klima, prezračevanje… Čim natančnejši bodo podatki, tem natančnejši bo izris.

Za čim natančnejši izris imejte s seboj mere prostora, barve kombinacije … (vir: trgovina Njegač, d. o. o.)

Natančen načrt za izvajalca

Prednosti izrisa pa niso samo v vizualnem pogledu, z natančnim izgledom končnega prostora lahko prodajalci za nas v programu določijo količino materiala, ki ga potrebujmo in pripravijo načrt polaganja keramike. Ploščice.com  imamo v ponudbi veliko izbiro keramike in drugih talnih oblog priznanih proizvajalcev. S programom za fotorealističen izris pa pridobimo odgovor o tem, kakšni so stroški, tako smo na vse pripravljeni in nič nas ne more presenetiti. Tudi izvajalci bodo pri izvedbi bolj veseli natančnega načrta, kakor da morajo »uloviti« naša pričakovanja, še posebej, ko se gre za polaganje vzorcev.

Pridobite natančen načrt polaganja keramike za vašega izvajalca (vir: trgovina Njegač, d. o. o.)

Katerega ponudnika keramike izbrati?

Odločitev za ponudnika je najbolje sprejeti v trgovini, kjer imajo veliko izbiro ploščic. Vsak ponudnik ima svoje prednosti, zagotovo pa je za določen prostor primernejša ena keramika, kakor druga. v Trgovini Njegač s tradicijo od leta 1989 imamo na izbiro preko 20 različnih ponudnikov, dolgoletne izkušnje pa so pokazale vse prednosti in tudi slabosti določenih proizvajalcev.

Velika izbira keramike različnih proizvajalcev (vir: trgovina Njegač, d. o. o.)

Velika otvoritev prenovljenih prostorov

Prostorni showroom v Bukovcih nobene stranke in izvajalca ne bo pustil ravnodušnega. Svetel prostor, velika izbira keramike, svetovalci z izkušnjami in tradicija. Poleg keramike je na voljo še ves dodatni material, tako, da se dobi vse na enem mestu – tudi kakšen kontakt od izvajalca. Velika otvoritev se pripravlja KMALU.

Otvoritev kmalu (vir: trgovina Njegač, d. o. o.)

Naročila za individualen fotorealistični izris prostora si rezervirajte danes na 02 766 20 09 ali preko obrazca na spletni strani: OBRAZEC.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: