Moja klima s stilom

0
(0)

DAIKIN Stylish je za svoj dizajn prejela več nagrad

Črpajoč navdih od njenih predhodnic – Daikin Emure in Ururu Sarare – si je prislužila stilsko nagrado za dober dizajn zaradi svojega inovativnega videza in funkcionalnih zmogljivosti.

S prejemom te nagrade je klimatska naprava Daikin Stylish dobila tudi priznanje, da lahko v industriji HVAC-R doseže nove standarde udobja in užitkov. Za področje inovativnega dizajna je prejela nagradi »IF Design Award 2018« in »Reddot Product Design Award«. Gre za izjemen uspeh, saj so te nagrade podeljene na dveh najbolj prestižnih in največjih oblikovalskih tekmovanjih na svetu.

Premium klimatska rešitev

Kompaktna in funkcionalna zasnova, primerna za vse interierje.

  • Elegantna zasnova

Izbiramo lahko med tremi različnimi barvami (bela, srebrna in barva temnega lesa). Zaobljeni vogali ustvarjajo nevsiljiv in prostorsko varčen dizajn. S svojimi majhnimi merami je najbolj kompaktna enota na trgu. Enostavna plošča omogoča variacije v teksturi in barvi za lažje zlitje s katerim koli prostorom.

  • Pametna in učinkovita zasnova

Pametna tipala optimizirajo delovne učinke. Učinek »Coanda« optimalno izboljšuje razporejanje sobne temperature in tako zagotavlja, da zrak doseže tudi najbolj odmaknjene kotičke prostora. Izboljšani ventilator omogoča visoko učinkovitost z nizkimi ravnmi hrupa. Napredna tehnologija zagotavlja več udobja in energijske učinkovitosti.

Notranjost enote Stylish in njene tehnologije

  • Učinek Coanda

Že v Ururu Sarari smo spoznali učinek Coanda, ki optimalno izboljšuje pretok zraka in zagotavlja udobno klimo. Z uporabo posebej zasnovanih loput, ki natančneje usmerjajo pretok zraka, omogoča boljšo porazdelitev temperature skozi celoten prostor.

Kako deluje?

Klimatska naprava Stylish določi glede na pretoka zraka, ali je v prostoru potrebno ogrevanje ali hlajenje. Ko je Stylish v načinu ogrevanja, sta dve loputi za zrak usmerjeni navzdol (navpični zračni tok), medtem ko se v načinu hlajenja lopute za zrak pomaknejo navzgor (stropni zračni tok). Z oblikovanjem dveh različnih vzorcev zračnega toka, Stylish preprečuje prepih in vzpostavlja bolj stabilno in udobno temperaturo v prostoru.

  • Stabilne – enakomerne sobne temperature

Udobje ni povezano le s kakovostjo ali temperaturo zraka v zaprtih prostorih. Prav tako pomembna je vlažnost. Stylish uporablja tipalo v obliki mrežastega očesa, ki za merjenje površinske temperature razdeli prostor v mrežo s 64 različnimi kvadrati. Ko določi trenutno sobno temperaturo, mrežasto tipalo enakomerno razporedi temperaturo po vsem prostoru, preden v ključi vzorec zračnega toka, ki usmerja topel ali hladen zrak na območja, kjer je to potrebno.

  • Nadzorovana vlažnost

Stylish uporablja nekaj različnih nastavitev, ki s samodejnim prilagajanjem ventilatorja in kompresorjev ustvarjajo pravilno ravnotežje med temperaturo in vlažnostjo v prostoru.

  • Tiho delovanje

Stylish uporablja na novo zasnovan ventilator, ki optimalno izboljšuje zračni tok in zagotavlja več energije, vendar z nizkimi ravni hrupa. Nova zasnova ventilatorja dosega vrhunsko energijsko učinkovitost in obenem deluje z ravnijo hrupa, ki je za stanovalce praktično neslišna.

  • Svež, čist zrak

Klimatska naprava Stylish zagotavlja najboljšo kakovost zraka v zaprtih prostorih s tehnologijo Daikin Flash Streamer. Ta sistem odstranjuje delce, alergene in vonjave in tako zagotavlja zdrav zrak v zaprtih prostorih.

Klimatska naprava Daikin Stylish je tehnično dovršena, omogoča prilagajanje našim željam, s plinom R32 ima manjši vpliv na okolje, dosega A+++ sezonsko učinkovitost, za popolno udobje nudi še upravljanje preko Wi-Fi brezžičnega adapterja.

Pošljite sporočilo podjetju E2E, d.o.o.: info@e2e.si.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: