MaxDom, d.o.o.

Montaža prezračevanja, toplotnih črpalk in klimatskih naprav

Naše delo obsega:

 • montažo klimatskih naprav, 
 • montažo toplotnih črpalk, 
 • montažo prezračevanja.

 

Klimatske naprave so postale nepogrešljiv del sodobnih domov in poslovnih prostorov. Zagotavljajo udobje in optimalno temperaturo, ne glede na zunanje vremenske razmere. Za učinkovito delovanje klimatskih naprav je ključna pravilna namestitev.

Nepravilna namestitev lahko povzroči številne težave, kot so:

 • Slabo hlajenje ali ogrevanje prostora,
 • Povečana poraba energije,
 • Pogoste okvare..

Zato je izredno pomembno, da za namestitev klimatske naprave izberete strokovnjaka, ki ima izkušnje in znanje na področju klimatizacije.

Postopek namestitve

Pravilna namestitev klimatske naprave vključuje več korakov. Vsak korak je pomemben in zahteva natančnost in strokovnost. 

 1. Ogled in načrtovanje: Najprej se opravi ogled vašega prostora in na podlagi tega pripravil načrt namestitve. V tem koraku se določi optimalna lokacija za notranjo in zunanjo enoto ter se načrtuje potek cevovodov in električnih priključkov.

 2. Priprava prostora: Pred namestitvijo je potrebno pripraviti prostor. To vključuje odstranitev ovir, kot so pohištvo ali pregrade, ter pripravo stene za vgradnjo notranje enote.

 3. Montaža notranje enote: Notranja enota se pritrdi na steno ali strop, v skladu z načrtom namestitve. Posebna pozornost se posveti pravilnemu pritrditvi in izolaciji cevovodov ter električnih priključkov.

 4. Montaža zunanje enote: Zunanja enota se namesti na primerno mesto, na primer na fasado ali streho. Pomembno je, da je zunanja enota postavljena na ravno površino in je ustrezno pritrjena.

 5. Povezava in testiranje: Po montaži notranje in zunanje enote se izvede povezava cevovodov in električnih priključkov. Sledi testiranje sistema, da se preveri njegovo delovanje in zagotovi pravilna nastavitev.

 6. Zaključek in navodila: Po uspešno opravljeni namestitvi izvajalec poskrbi za zaključek dela ter stranki poda navodila za uporabo in vzdrževanje klimatske naprave.

Lokacija

Bresterniška ulica 89, 

2354 Bresternica – MB

Telefon

Pišite nam

Sedež podjetja