Napihljiva igrala Napihljivko – zabava za vso družino

Napihljiva igrala za vso družino - napihljivko.si
5
(1)

Lepo je, ko se prebudimo otroka v sebi. Se spomnite, ko ste bili otrok, kako ste bili veseli, ko so se starši z vami igrali? Velika napihljiva igrala so spodbudila veselje celotnih družin – na napihljivih igralih so se otrokom pridružili tudi odrasli in tako se je pričelo – veselje za vso družino.

Napihljiva igrala in varna igra

Da bo igra zares zabavna in brez meja je pomembno, da se upoštevamo nekaj priporočil za igro na napihljivih igralih.

Sezujmo čevlje.

Sezuta obuvala so najprej pomembna iz higienskih razlogov, saj le tako ostane igralo čisto. Kot drugo pa je pomembno iz udobja in varnosti, namreč z obutimi čevlji se lahko hitro zgodi, da koga poškodujemo. Najbolj zabavno je, ko smo v nogavicah, takrat zares drsimo po Napihljivkotih.

Držimo se priporočljivega števila oseb na igralih.

Ko postane zabavno, takrat si želimo vsi na napihljiva igrala. Res pa je, da je za vsak Napihljivko tudi navedeno, koliko je priporočljivo število oseb. To je ponovno iz varstvenih razlogov, da ne pride do prerivanja in s tem do poškodb. Posamezen Napihljivko zdrži določeno obremenitev in da se napihljiva igrala ne podrejo ali poškodujejo, je pomembno, da upoštevamo priporočljivo število oseb.

Upoštevajmo varno razdaljo.

Naša napihljiva igrala imajo vse več funkcionalnosti – džunglo, tobogane… pomembno je, da pri posameznih aktivnostih (na primer spuščanju po toboganu…), držimo varnostno razdaljo. Kaj hitro se lahko otrok zaustavi pri spuščanju po toboganu in je potrebno paziti drug na drugega.

Primerno mesto postavitve.

Zelo pomembno je, da napihljiva igrala postavimo na primerno mesto, da so tla ravna, da postavimo podlago (pri tem vam pomagamo mi), da ni v bližini žara, drevo, ali kakšni drugi predmeti, ki bi lahko poškodovali igralo ali igralce ob skakanju z igrala in ob samih aktivnostih.

Zakaj so napihljiva igrala tako priljubljena?

V zadnjem času so postale domače zabave vedno bolj priljubljene in zabava za otroke nima meja. Ve več družin, pri katerih smo v preteklosti že postavili napihljiva igrala se ponovno odloča za njih, seveda pa si želijo drugačno igralo. Napihljiva igrala so zelo priljubljena, saj so primerna za skorajda vsako dvorišče.

Napihljiva igrala lahko postavite doma na dvorišču, travniku, kot tudi v zaprtih prostorih, telovadnicah in šotorih. Potrebujete le elektriko za priklop. Vse vam uredimo mi, prav tako poskrbimo za čiščenje, dezifinkacijo in pospravljanje.

Vse več otrok dobi za darilo postavitev napihljivega igrala za rojstni dan in na koncu se zabava vsa družina. Od staršev, boterc in boterov, strici, tete, seveda tudi dedki in babice… Napihljiva igrala so zabava za vso družino.

Napihljiva igrala po izbiri vaših najmlajših

Seveda smo v zadnjem letu našo ponudbo razširili in to prav z večjimi igrali. Namreč ker napihljiva igrala postajajo druženje in zabava za celotno zbrano druščino, smo svojo dosedanjo ponudbo popestrili z zanimivimi novimi igrali, ki so večja, torej nad 10 m in predstavljajo izjemno igro za vse.

Napihljiva igrala

Napihljivo igralo 1 – kraljičin/kraljev grad

Napihljivo igralo ena vas bo navdušilo predvsem v če imate manjše otroke. Velikost napihljivega igrala: 5 x 4 m in ga priporočamo predvsem za otroke 2 – 3 let. Gre za manjšo igralo, kjer bodo otroci predvsem spoznavali barve, skakali, skrivali, seveda jih boste vi kaj hitro našli.

Napihljivo igralo 2- ring s toboganom

Da pridete na tobogan je treba splezati po plezalni steni. Velikost napihljivega igrala: 5 8 x 6 m in ga priporočamo predvsem za otroke 3 – 4 let ter seveda za vse odrasle z otroškim srcem.

Napihljivo igralo 3 – džungla

Napihljivo igralo džungla bo navdušila zares vse prisotne. Igralo je dolgo in je potrebnih kar nekaj velikih korakov, da ga prehodite. Zanimivo in zares vredno zabave za vse starosti. Drugače pa je napihljivo igralo veliko 10 x 4 m in priporočljivo za od 4 do 10 let in naprej.

NOVO: Napihljivo igralo 4 – dvorec z dvema toboganoma

Povsem novo napihljivo igralo (l. 2021), veliko 6 x 5 m in primerno za otroke 3 – 8 let. Zanimiv je dvojni tobogan, ki pomeni seveda tekmovanje, kdo bo hitrejši pri spustu. Veliko zabave tudi ob čakanju na tobogan, v dvorcu. Napihljiva igrala vzbudijo v vas veliko domišljije.

Napihljiva igrala za vso družino – napihljivko.si

NOVO: Napihljivo igralo 5 – ogromen val

Izjemno zanimivo veliko igralo, z visokim toboganom, meri 11 x 5 m in je primerno za otroke 5 – 10 let. Tobogan ima tudi zaščito, za varen spustu, ponuja pa veliko zabave in smeha. Vabljeni, da ga preizkusite tudi odrasli.

Napihljiva igrala za vso družino – napihljivko.si

NOVO: Napihljivo igralo 6 – čarobna džungla

Zaradi velikega zanimanja za prvotno džunglo, smo ponudbo dopolnili s še večjo džunglo, ki nudi še več zabave. Meri 11 x 5 m in je primerna za otroke 5 – 10 let ter seveda se otroke po srce.

Napihljiva igrala za vso družino – napihljivko.si

Potrebujete napihljivo igralo? Ujemite UGODEN NAJEM kvalitetnih in odlično ohranjenih igral:

NAPIHLJIVKO, Izposoja napihljivih igral Aleš Šalamun s. p.

Nova vas pri Ptuju 104

2250 Ptuj

E-pošta: ales.salamun@gmail.com

Telefon: 031 583 408

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 5 / 5. Seštevek ocen:: 1

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: