Naravna novoletna darila iz volne

0
(0)

Volnena oblačila uporablja človek že tisočletja. Danes so unikatno izdelana, modnih dizajnov, predvsem pa so topla in naravna. Volnena oblačila niso le za starejšo populacijo, vse več mladih se zaveda naravnega načina življenja. Ne le prehranjevanja z zdravo naravno hrano, pač pa tudi bivanja z naravnimi materiali.

Med kupci so najbolj zaželene nogavice. Ker volna uravnava temperaturo in pospešuje krvni obtok, so zelo primerne za tiste, ki se prekomerno potijo, ki jih konstantno zebe v noge, ki jih noge bolijo, pečejo ali srbijo. Pod volnene nogavice lahko oblečemo še bombažne, priporočljivo pa je, da jih oblečemo na golo kožo.

Priljubljene rokavice Soven
Priljubljene rokavice Soven

Unikatna oblačila, kot so rokavice, kape, dokolenke, nadkolenke, so lahko odlična ideja za božično ali novoletno osebno ali poslovno darilo. Podarjajo skromnost, tradicionalnost, naravno naravnanost, predvsem pa izvirnost in posebnost darovalca.

Katalog poslovnih darila Soven d.o.o. najdete tukaj.

Soven katalog poslovnih daril
Soven katalog poslovnih daril

Volna uravnava temperaturo, poleti varuje pred vročino pozimi greje, ima lanolin – ki odbija prah, pršico in vlago – torej je po naravni poti protialergijska. Vsako morebitno srbenje ali praskanje pod volnenim oblačilom še ni alergija, je le preobčutljivost na grobi material in počasi popusti in izgine.

Udobni copati Soven
Udobni copati Soven
Nadkolenke Soven d.o.o.
Nadkolenke Soven d.o.o.
Vložki za v čevlje Soven
Vložki za v čevlje Soven
Mini vzglavnik Soven
Mini vzglavnik Soven
Sivka Soven
Sivka Soven

Prednosti volne

Volna je odličen toplotni izolator, ščiti pred mrazom in toploto, zato je uporabna za mrzle in vroče dni. Ima masažni učinek na telo, pospešuje prekrvavitev v tkivih. Blaži revmatske težave, blaži bolečine pri kroničnih obrabah vretenc, izboljšuje stanja po poškodbah. Dosega splošno sprostitev. Izboljšuje kvaliteto spanja, pomaga pri glavobolu, migrenah in nespečnosti.

Soven je prava izbira
Darila iz naravnih materialov so prava izbira

Posteljnina Soven

To so odlične lastnosti, zaradi katerih se je dobro odločiti za posteljnino , ki ima za polnilo ovčjo volno. Odeja polnjenja z volno in sešita v 100 % bombaž ima dolgo življenjsko dobo. Ni nujno da je težka, lahko je univerzalna za leto in zimo ali pa zelo tanka, lahka poletna.

V poplavi zaščit za ležišče iz uvoza in z raznoraznimi dodatki, smo skoraj pozabili na nadvložek ali zaščito iz prave volne, katerega posebnost je v tem, da je debelejši in ni le zaščita za ležišče ampak predvsem za naše telo. K odeji in nadvložku pa spada še dober vzglavnik. Volnen vzglavnik kjer je polnilo prišito k  blagu je kompakten in prava podpora še tako bolečemu vratu in hrbtenici.

Preverite ugodnosti, ki trajajo do konca oktobra 2018 – OTVORITEV SOVEN NATURA.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: