VAŠ VIRTUALNI PRAVNIK – Do pogodbe s Pogodbo24

Moderna pravna pisarna VAM nudi, da si uredite svojega virtualnega pravnika.

Kaj je Pogodba24?

Spletno orodje za posameznike in podjetja, ki želijo pokriti svoje potrebe po kvalitetnih pravnih dokumentih in hkrati obvladati svoje stroške.

Kako deluje?

Za začetek priprave pravnega dokumenta ni potrebna prijava v aplikacijo, lahko pa le-to storite, izpolnite rubriko »Ustvari račun«, s tem pridobite uporabniški račun, kamor se shranjujejo vaši dokumenti, prav tako ste redno obveščeni o novostih na področju prava s strani Pogodba24.

Vir: Pogodba24.

1. korak: odgovorite na zastavljena vprašanja o vaši situaciji in potrebah ob vodenju našega virtualnega pravnika – enaka vprašanja vam bi zastavil pravnik osebno, če bi se oglasili pri njemu in želeli isti pravni dokument (npr. pogodbo). Ob vodenju virtualnega pravnika boste deležni tudi pravnih nasvetov in praktičnih napotkov.

2. korak: na podlagi vaših informacij in odgovorov bo pripravljen pravni dokument, ki je prilagojen vašim potrebam.

3. korak: plačilo izvedete s kreditno kartico preko PayPal-a ali s plačilnim nalogom (bančnim nakazilom) po predračunu, za pravne osebe se z vpisom podatkov podjetja in davčne številke na blagajni pripravi originalen račun.

4. korak: pravni dokument vas čaka v vašem uporabniškem računu (Moj račun). O tem boste obveščeni tudi po e-pošti, skupaj s pojasnili kako postopati z dokumentom.

5. korak: dokument lahko nato še 14 dni od plačila popravljate in spreminjate, vse skrbno pod vodstvom našega virtualnega pravnika.

Katere dokumente lahko uredim preko virtualnega pravnika?

Virtualni pravnik nudi pripravo dokumentov različnih dokumentov:

Storitev lahko kadarkoli preizkusite, preprosto pričnete s pripravo katerega koli dokumenta, s tem se k ničemur ne zavežete. Na enostaven način spoznate, kako storitev poteka. Ob vodenju s pomočjo virtualnega pravnika boste vnašali informacije. Če katerega podatka ne boste imeli pri roki, si lahko opravljeno delo shranite v in se kasneje vrnete s prijavo v “Moj račun” ter dokument dokončate.

10 razlogov zakaj se odločiti za virtualnega pravnika Pogodba24

  1. Individualni pravni dokument, prilagojen vam in vaši situaciji

Dokumenti so pripravljeni v skladu z zakonodajnimi novostmi. Virtualnemu pravniku preko aplikacije odgovorite na vprašanja, kakršna bi vam postavil pravnik na osebnem srečanju. Na podlagi odgovorov se vam kreira dokument, samo za vas in vašo situacijo.

  1. Do pravnega dokumenta takoj, v nekaj preprostih korakih

Pogosto se zgodi, da smo dogovorjeni s pravnikom, pridemo na sestanek pripravljeni, kljub temu pa pozabimo kakšen dokument, datum, ki je ključen za pripravimo pravnega dokumenta. Pogosto zato sledi še drugo srečanje s pravnikom, kar pa je povezano z dodatnimi stroški. Pri pripravi dokumenta preko spleta – kar v udobju našega doma, imamo vse podatke pri roki, s čimer hitro in natančno pripravimo pravni dokument.

  1. Na voljo 24 ur na dan

Virtualni pravnik je za vas na voljo 24 ur na dan, pravni strokovnjaki pa preko telefona na telefonski številki 080 12 55 med 9.00 in 16.00 uro.

Vir: Pogodba24.

  1. Brez obiska pravnika

Dandanes imamo veliko opravkov. Veseli smo, če se česa lahko lotimo preko spleta in tako prihranimo na času in denarju. Spletna pravna pisarna se prilagaja stranki in ne obratno.

  1. Uporabno za vsakogar – več kot le vzorci (vzorci so varni le za pravnike!)

Ne gre za uporabo vzorcev, ki so dosegljivi na spletu in morda tudi zastarani ter brez pravih napotkov in nasvetov. S pomočjo aplikacije se pripravi za vas prilagojen in veljaven pravni dokument, v skladu za aktualno zakonodajo.

  1. Pravni dokumenti, usklajeni z veljavno zakonodajo

Kako je lahko dokument na spletu aktualen? Virtualnega pravnika vodijo pravniki iz pravne pisarne Zavod PIP, ki deluje na področju prava že od leta 2004.

 

Vir: Zavod PIP. Dobrodelna akcija zaposlenih, december 2016.

  1. Vnaprej znana in fiksna cena

Splošni pogoji in cenik so javno objavljeni, cena je še pred naročilom stranki znana vnaprej in se ne spreminja. Tako stranka vselej ve, pri čem je.

  1. Vsebinska in tehnična podpora uporabnikom

Za vsebinsko in tehnično podporo pri pripravi posameznega dokumenta so za vas na voljo pravniki. Prav tako vam je v okviru pogostih vprašanj prosto dostopnega in na voljo veliko njihovega znanja. V primeru, da v aplikaciji ne najdete dokumenta, ki ga potrebujete, pošljite povpraševanje tukaj. Če želite, da vam pripravijo dokument pravniki na »klasičen« način lahko rezervirate termin s pravnikom za pripravo dokumenta. Ta vas bo nato poklical ob predlaganem terminu.

  1. Možnost naknadnega popravljanja, spreminjanja končnega dokumenta

Z ustvarjanjem vašega profila na Pogodba24 se vam dokumenti, ki jih kreirate v aplikaciji, shranijo. Shranijo se vam tudi nedokončani dokumenti, plačane dokumente pa lahko spreminjate še 14 dni po  opravljenem plačilu pod vodstvom našega virtualnega pravnika.

  1. Z navodili nadaljnjega postopanja z dokumentom (kam, kako, kaj priložim)

Ko pripravim dokument, prejmem tudi navodila za njegovo uporabo. V posebni prilogi je opisan postopek kaj je potrebno s pripravljenim dokumentom napraviti – kam se ga odda oz. pošlje, kaj je treba priložiti in kaj so naslednji koraki. me virtualni pravnik vodi tudi po korakih nadaljnjega postopanja – kam kaj priložim, kaj sledi…

Kaj pa varnost?

Virtualni pravnik, ki je na voljo preko Pogodbe24, spoštuje vašo zasebnost. Na drugi strani vaše virtualne pisarne Pogodba24, delujejo pravniki. Prav tako, kot bi vaše podatke zaupali pravniku na osebnem srečanju in so tam varni, prav tako varni so v tem primeru. Podatki, zaupani virtualnemu pravniku, so poslani preko varne SSL povezave, kar pomeni, da je vaša naveza z virtualnim pravnikom zasebna.

Pravniki so vam na voljo in se veselijo vaših vprašanj. Prijavite se na njihove novice in spremljajte njihove koristne nasvete TUKAJ. Za nas –  posameznike in podjetja, so vedno na voljo in tudi aktualno ažurirajo vse vsebine na Pogodba24.

Komentirajte prispevek