Nepogrešljiv par v vsakem domu

0
(0)

Klimatska naprava je danes skorajda nepogrešljiva v vsakem domu. Poleg hlajenja, ki pregovorno velja za primarno funkcijo klimatskih naprav, lahko prostor tudi ogrevamo, pomembno pa je tudi dejstvo, da lahko s klimatsko napravo reguliramo vsebnost vlage v prostoru. Prevelika vlažnost je za naš organizem škodljiva, prav tako pa lahko povzroča poškodbe na vgrajenih materialih (plesen, odstopanja barve, ometa …).

Klimatska naprava je lahko koristna v primeru ekstremne vročine, saj je ta za človeka lahko obremenjujoča. Ustrezna temperatura povečuje občutek udobja, produktivnost pri delu, v prostoru, hlajenem s klimatsko napravo je tudi manj insektov in parazitov, naše telo pa je zaradi manj potenja tudi manj podvrženo dehidraciji.

Vsekakor pa je pri uporabi klimatske naprave potrebna previdnost, izogibati se je potrebno nenadnim spremembam temperature, predvsem pa biti pozoren na simptome kot so izsušena sluznica, koža, prah … K temu seveda pripomore redno vzdrževanje klimatske naprave.

Vir: Aircon d.o.o.

Toplotne črpalke – za pripravo tople sanitarne vode in ogrevanje zgradbe.

Visoko učinkovita inverterska tehnologija
Učinkovita inverterska tehnologija omogoča toplotni črpalki zelo natančno prilagajanje potrebi po moči. Odlikuje jo nizka poraba energije. Za 1 kW električne energije dobite preko 4 kW toplotne energije. Kakovostna temperaturna regulacija z zunanjim in notranjim senzorjem temperature ter visokozmogljivim Siemensovim kontrolnikom zagotavlja stabilno in precizno delovanje v vseh razmerah.

Enostavna in
cenovno ugodna namestitev
Vgradnja je za investitorja prijazna. Zanjo ne potrebujete soglasij, pri vgradnji ni večjih gradbenih posegov, ne potrebujete dimnika in dimnikarskih storitev, protizamrzovalnega sredstva, cisterne, plinskega priključka, zalogovnika … Gre za relativno majhno investicijo v primerjavi s sistemi voda/voda, zemlja/voda.

Vir: Aircon d.o.o.

Čisto in tiho delovanje
»Pogonsko gorivo« za toplotne črpalke je elektrika, ki je čista energija, zato ni direktnih emisij CO2. Uporabljamo obnovljive energije iz zraka.

Velika prilagodljivost

Na voljo so številne različice sistema: kombinacija s hranilnikom tople vode, kontrola dveh ločenih ogrevalnih krogov, kombinacija s klasičnim virom ogrevanja (plin, olje, peleti …) s samodejnim preklopom, velik izbor dodatne opreme za razširitev sistema (ogrevanje bazenov, hlajenje prostorov …). Predvsem pa ni strahu, da bi usahnil vir črpanja toplote.

Smo vir  strokovnega  znanja, usposobljenosti  in 23 letnih izkušenj. Črpajte pri nas!

Svetuje: Gorazd Gošnjak, direktor podjetja AIRCON d.o.o. / info@aircon.si / www.aircon.si

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: