Poletna osvežitev z MASAŽNIMI BAZENI

0
(0)

V današnjem tempu življenja, ko so koledarji polni opomnikov, obveznostim pa kar ni videti konca, je družinsko življenje težko na prvem mestu, zato je možnost, da si sproščanje privoščimo kar doma nekaj najlepšega kar obstaja. Najverjetneje bi zelo težko našli osebo, ki ne uživa v sproščanju v topli, brbotajoči vodi. Namakanje v masažnem bazenu je namreč zelo prijetna izkušnja, ki jo je skorajda nemogoče podoživeti kako drugače.

Masažni bazeni HotSpring® dokazujejo kakovost in zanesljivost delovanja s sestavnimi deli ter tehnologijo, ki jim zagotavljajo dolgo življenjsko dobo z 7, 5 in 2-letno garancijo.

Masažni bazeni HotSpring® vam ponujajo raznolika masažna mesta. Le ta izkoriščajo vse možnosti namestitve v samem masažnem bazenu. Visokozmogljive in sektorsko nastavljive masažne šobe delujejo po načelu mešanja zračnega in vodnega curka. Prepoznavni znak masažnih sistemov HotSpring® je MotoMassage DX, ki je patent družbe Watkins Co.

NOVO: Novosti v designu

Na voljo so tudi nove smernice dizajna masažnih bazenov. V sodelovanju z BMW Group DesignworksUSA so sedaj na voljo enostavni, elegantni in uporabni masažni bazeni HotSpring linije Highlife, ki polepšajo in popestrijo okolje vašega doma in v trenutku postanejo nepogrešljiv del vašega življenja. Izjemno velika pozornost je bila namenjena podrobnostim, s katerimi je bil dosežen dodelan in celovit dizajn masažnih bazenov. Pri nekaterih modelih je upravljanje s funkcijami še enostavneje, saj ima masažni bazen inovativno brezžično nadzorno ploščo na dotik.

Za predstavitev vabljeni, da se oglasite v nagrajenem prodajnem salonu JobPlus v Ljubljani –  dom osebnega doživetja masažnih bazenov HotSpring®.

Svetuje: Job Plus, d.o.o. | info@jobplus.si | www.jobplus.si

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: