Poslovna darila po meri

Obdarovanje z dobrimi nameni

Novoletna poslovna darila gradijo in utrjujejo dobre medosebne odnose. Izbrane pozornosti, ki jih podarimo so lahko drobna darila, ki izražajo izvirnost in prijaznost, lahko so osebna (pozanimamo se, s čim se ukvarja oseba, ki jo bomo obdarovali v prostem času, čemu posveča največ pozornosti, kaj bi ji morda prišlo prav), lahko so protokolarna – odvisno od priložnosti. Vsekakor naj darilo, ki ga predamo, izraža dobro voljo in željo po nadaljnjih dobrih medosebnih odnosih.

Poslovna darila po meri

Poslovna darila po meri

Izvirna poslovna darila

V bistvu je novoletno obdarovanje najboljša poslovna priložnost, česar se vsak zaveda. Posvetimo izbiri darila kakšen trenutek več, zato si vzemimo čas sedaj, da se izognemo hektiki v zadnjem trenutku in bodimo pripravljeni. Obdarujmo s stilom.

Naročila na revijo

V tujini je že precejšen trend obdarovanje z naročilnico na revijo. Na primer, da se oseba, ki jo bomo obdarovali rada ukvarja z golfom, morda z nepremičninami, kuhanjem, morda rada rešuje križanke. Izvirno in obenem osebno darilo je letna naročnina na specializirano revijo.

Športna darila

Glede na to, da se v zadnjem času vsekakor spodbuja pomen zdravja na delovnem mestu, je odlično darilo lahko del športne opreme, seveda tistega športa kateremu izbrana oseba posveča največ časa- žogice za golf, masažna oprema, podlaga za šport, izvirne uteži, manjši koš za košarko za v pisarno, pametna ura, ki meri korake in srčni utrip, loparji z gravuro, športna majica s potiskom, kartica ugodnosti, darilna kartica… ideje za šport so seveda zelo izvirne in jih je veliko, kakor je veliko zvrsti športa.

Osebni predmeti

Vedno najdejo dobro mesto tudi osebni predmeti, saj vsak najde mesto zanje. Obdarovance lahko obdarimo z okvirji za slike, albumi za fotografije, s kozmetičnimi torbicami, lončki z napisom, copati.

Udobni copati Soven

Udobni copati Soven

Darila za potovanje

Del vsakega posla je tudi kakšen izlet, morda team building, lahko je poslovna konferenca, vsekakor vsakemu pride prav poslovno darilo, ki je namenjeno potovanju. Sem spadajo potovalne blazine, set za šivanje, dodaten polnilec za telefon in adapterji, plastenka za vodo, nahrbtnik, slušalke, dežnik, svetilka.

Oprema za službo

Pri izbiri darila lahko upoštevamo tudi, na kakšnem področju deluje podjetje. Lahko se odločimo za specifična darila glede na naravo dela, lahko se odločimo za pisarniška darila, kot so USB ključki, mini zvočniki, oblačila za delo ali oblačila za vsakdan (brezrokavniki, majice, nogavice, rokavice).

Naravna poslovna darila

Trend v zadnjem času je vsekakor vrnitev k naravi, spodbujanje lokalnih proizvajalcev, naravna darila imajo tudi sporočilo in s tem veliko dodano vrednost. Tako da smo z izbiro naravnih daril v trendu in dajemo dobro sporočilo, morda z uporabo takšnih daril prispevamo tudi k spodbujanju varovanja okolja. Volneni izdelki slovenskih proizvajalcev (vzglavnik, copati, nogavice, rokavice, kape), izdelki slovenskih proizvajalcev iz lesa (nakit, ure), izdelki iz bambusa (miške, tipkovnice, slušalke, tipkovnice).

Mišek iz bambusa

Mišek iz bambusa

Oprema poslovnih daril z logotipom

Seveda so tukaj še vedno aktualna darila, ki nikoli ne pridejo iz mode in so praktično vedno uporabna: pisala, vžigalniki, koledarji (namizni, stenski, organizatorji), obeski, kape s šiltom, majice, bloki, strgalo za led, sladke dobrote, steklenica vina, med in druge okusne ideje. Vedno aktualni so tudi kuhinjski pripomočki (odpirači, seti za žar, set nožev za sir, vaze, posoda za led…).

Povezava s tiskarjem

Ste dobili morda kakšno zanimivo idejo za poslovna darila? Še en nasvet, opremite jih s poslovnim dopisom (lahko je manjša vizitka ali voščilnica) in predajte svoje osebno sporočilo.

Za vas lahko pripravimo ideje za poslovna darila in organiziramo vse potrebno s tiskarjem. Pomagamo vam, da boste pravi čas poskrbeli za dober vtis pri novoletnih poslovnih darilih. Seveda vse to zmorete sami – nekaj idej kako osrečiti s poslovno-novoletnim darilom.

Za več informacij: www.arija.si / info@arija.si / 070 795 798.

Komentirajte prispevek