Prednosti klimatskih naprav Daikin

Prednosti klimatskih naprav Daikin
0
(0)

Bistvena prednost klimatskih naprav Daikin je predvsem v napredni tehnologiji. Z Daikinom lahko nadzirajte način delovanja klimatske naprave, temperaturo, čiščenje zraka, hitrost in smer ventilatorja… Za vas imamo na voljo veliko izbiro klimatskih naprav, z veliko funkcijami.

Napredno upravljanje klimatskih naprav Daikin

V ospredje vse bolj prihaja udobje končnih uporabnikov, zato je veliko povpraševanj po naprednem upravljanju klimatskih naprav. Daikinova napredna tehnologija nudi uporabniku zelo veliko – tudi, ko govorimo o osnovnih modelih klimatskih naprav. Preglejmo pa nekaj naprednih funkcionalnosti:

  • Nadzor nad klimatsko napravo: nadziranje načina delovanja, temperaturo, čiščenje zraka, hitrost in smer ventilatorja.
  • Spremljanje posameznega prostora: določite prostore v vašem objektu, kjer želite spremljati naprave (ali delujejo, kakšne so temperature…).
  • Spremljajte porabo: spremljajte porabo energije, nastavite urnik počitnic…
  • Razpored: načrtujte način delovanja nastavljene temperature in hitrost ventilatorja.

Sedaj na voljo tudi upravljanje prek Amazon Alexa ali Google Assistant, kjer lahko nadzorujete glavne funkcije, kot so nastavljena temperatura, način delovanja, hitrost ventilatorja – preverite več pri naših prodajnih svetovalcih.

Letošnje novosti klimatskih naprav Daikin

Daikin nas vsako leto preseneti z raznovrstnimi novostmi in tudi letos je tako. Na področju klimatizacije je Daikin predstavil prenovljeno Daikin Perfera – stensko in talno klimatsko napravo ter Sensiro. Seveda se Daikin zaveda pomena čistega zraka, kateremu v zadnjem času posvečamo vse več pozornosti, zato je predstavil tudi čistilce in vlažilnike zraka.

Klimatska naprava Daikin Perfera

Poglejmo nekaj prednosti klimatske naprave Daikin Perfera. Stenska Perfera je opremljena z več filtri, ki zagotavljajo najboljšo kakovost notranjega zraka. Z uporabo elektronov za sprožanje kemičnih reakcij z delci, plavajočimi v zraku, Flash Streamer razbija alergene, na primer cvetni prah in glivične alergene, ter z odstranjevanjem neprijetnih vonjav ustvarja boljši, čistejši zrak. Z invertersko tehnologijo omogoča klimatska naprava Daikin Perfera tudi do 30 % več prihrankov, dosega energijsko učinkovitost A+++. Odslej je za upravljanje Perfere privzeto v uporabi krmilnik Daikin Residental Controller, tako da lahko klimatsko napravo upravljate od koder koli in kadar koli.

Prednosti stenske klimatska naprave Daikin Perfera

Stenska klimatska naprava ima za zaznavanje in usmerjanje zraka vstran od ljudi posebno 2-področno inteligentno oko, tako ustvarja popolni tok zraka. Sistem zazna, ko je prostor prazen in se samodejno vklopi v način varčevanja. Klimatska naprava Daikin Perfera s funkcijo 3D dosega prav vse kote tudi v velikih prostorih, saj kombinira navpično in vodoravno samodejno nagibanje hladnega/toplega toka zraka. Perfera zagotavlja izjemno tiho delovanje, kar dosega s posebej zasnovanim ventilatorjem.

Prednosti talne klimatska naprave Daikin Perfera

Talna enota Perfere se ponaša s funkcijo Heat Plus, ki omogoča gretje za udobje s 30-minutnim vklopom sevanja toplote. Talna enota Perfere se ponaša tudi s funkcijo optimiziranja ogrevanja tal s pomočjo širjenja vročega zraka s spodnje strani enote. Za enakomerno širjenje toplega zraka poskrbi dvojni tok talne samostoječe enote Perfere, tako da se ustvarja popolna rešitev za idealno raven gretja.

Klimatske naprave Daikin uporabljajo hladilno sredstvo R32

R-32 je hladilno sredstvo naslednje generacije, ki učinkovito prenaša toploto in ima manjši vpliv na okolje. Hladilno sredstvo je medij za prenos toplote. Klimatske naprave prenašajo toploto med kroženjem hladilnega sredstva med notranjo in zunanjo enoto. Ker R-32 učinkovito prenaša toploto, zmanjša porabo električne energije. Poleg tega ima R-32 v primerjavi s danes pogosto uporabljenimi hladilnimi sredstvi, kot sta R-22 in R-410A, potencial globalnega segrevanja (GWP), ki je za tretjino nižji in je izjemen zaradi majhnega vpliva na okolje.

Tehnologija inverterja (pretvornik energije)

Inverter je tehnologija varčevanja z energijo, ki z učinkovitim nadzorom hitrosti motorja odpravlja odvečno delovanje klimatskih naprav. Klimatske naprave ohranjajo nastavljeno temperaturo s hlajenjem, ko se sobna temperatura dvigne nad nastavljeno temperaturo, in ogrevanjem, ko sobna temperatura pade pod nastavljeno temperaturo.

Hitrost motorja v klimatskih napravah brez inverterja ostaja konstantna, temperatura pa se nastavlja z vklopom in izklopom motorja, ki porabi več energije. V inverterskih klimatskih napravah se temperatura prilagaja s spreminjanjem hitrosti motorja brez vklopa in izklopa motorja.

V primerjavi s klimatskimi napravami brez inverterja imajo klimatske naprave z inverterji manj izgub energije in lahko prihranijo pri energiji.

Čistilniki zraka Daikin

Daikinovi čistilniki zraka odpravljajo simptome astme, alergij, odstranjuje prah in cvetni prah ter filtrirajo v zraku prisotne bakterije in viruse. Prednosti Daikinovih čistilnikov je v močnem sesanju zraka – zrak sesajo s širokega območja iz treh smeri. Učinkovito lovijo prah z elektrostatičnim HEPA filtrom. Daikinova Streamer tehnologija za razgrajevanje s pomočjo oksidacije škodljivih snovi, zajetih v filtru.  

Razvlaževalci Daikin

Čistilec zraka Ururu s Streamer tehnologijo MCK55W, vlaženje in čiščenje zraka v enem. Močno vlaženje za vlaženje pred suhim zrakom in virusi. Ščiti kožo, grlo, nosnice pred izsušenostjo, ščiti pred virusi z ohranjanjem ustrezne vlažnosti v prostoru, zagotavlja udobne ravni vlažnosti prostora (40 do 60 % relativne vlažnosti), Streamer odstranjuje bakterije na vlažilnem filtru.

Pred nakupom klimatske naprave se posvetujte s prodajnim svetovalcem

Za vas smo na voljo v Ljubljani in Mariboru. Pišite nam na info@e2e.si, ali nas pokličite 02 620 98 05.

Preberite več tukaj.

e2e.si

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: