RENS H NATURAL

Naraven način razstrupljanja telesa s pomočjo alg

Naraven način razstrupljanja & regeneracije telesa s prehranskimi dopolnili RENS.

RENS je popolnoma naraven preparat, ki bazira na izvlečkih alg, ki so že stoletja znane po svojih učinkih naravnega razstrupljanja.

Alge

Prednosti alg

Kisik

 • alge proizvedejo okoli 96% vsega kisika na svet

Odstranjevanje toksinov

 • alge učinkovito pomagajo tudi pri naravnih procesih odstranjevanja nakopičenih toksinov in strupenih kovin iz telesa

Prehransko dopolnilo

Alge v obliki naravnega prehranskega dopolnila delujejo alge v telesu, kot naravni katalizator oz. »čistilec toksinov in težkih kovin

Produkti

Izberite izdelek zase

RENS-verzija-1-e1612387833989

Osnovno prehransko dopolnilo za odrasle

 

Rensnaturals®  RENS H, začetna formula*

 

 • osnovna RENS formula za odrasle. Priporočeno za prvo uporabo pri naravnem razstrupljanju. Za izbor primerne RENS formule si preberite navodila na dnu strani.
 • naravno prehransko dopolnilo za hitro razstrupljanje in regeneracijo telesa
 • naravni izvlečki zelenih, modrih in rdečih alg ter rastlinskega klorofila, v ekstra deviškem olivnem olju
 • za odrasle, nad 50 kg telesne teže
 • podpira naravne procese razstrupljanja in regeneracije telesa
 • primerno tudi za vegeterijance & vegane
 • izdelek ne vsebuje GSO, glutena, kazeina, soje
 • proizvedeno po protokolu HACCP, v kontroliranem okolju
 • 30 dnevna prodajna garancija na zadovoljstvo z izdelkom 

 

Naravno vzgojene alge so znane po svojih učinkih naravnega razstrupljanja in se uporabljajo že stoletja. Moderne raziskave kažejo, da lahko učinkovito pomagajo tudi pri naravnih procesih odstranjevanja nakopičenih toksinov in strupenih kovin iz telesa. V obliki naravnega prehranskega dopolnila delujejo v telesu kot naravni katalizator, ki pomaga telesu vzpostaviti njegovo primarno funkcijo razstrupljanja. Delujejo preko oksigenacije, alkalizacije in purifikacije telesa, kar je pod skupnim pojmom poznano, kot “razstrupljanje telesa oz. detox”.

Izdelek je plod slovenskega raziskovalca in inovatorja Zorana Dernovška. Generalni zastopnik za prodajo: Rens Vit d.o.o., Slovenija. Proizvedeno v EU.

Priporočena uporaba

Priporočen dnevni odmerek pri preventivni uporabi za odrasle, nad 50 kg telesne teže, je 1 kapljica na vsakih 14 kg telesne teže. Dnevni odmerek se nanese na dlesni, lahko pa tudi pod jezik.

Pred vsako uporabo je potrebno stekleničko dobro pretresti. Doziranje s kapalnim vložkom se izvede na prst in vtre v dlesni. Če kapljice niso temne barve je potrebno stekleničko dodatno pretresti, da se sestavine medsebojno dobro premešajo.

Sestavine
Glavne sestavine
 • zelene alge in njihovi izvlečki
 • modre alge in njihovi izvlečki
 • rdeče alge in njihovi izvlečki
 • naravni rastlinski klorofil
Ostale sestavine
 • ekstra deviško olivno olje

Vse formule RENS so izdelane iz 100% naravnih sestavin rastlinskega izvora, po protokolu HACCP, v kontroliranem okolju.

Opozorilo

Uporaba prehranskih dopolnil RENS je namenjena v preventivne namene. Priporočenih dnevnih odmerkov se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevati na sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom. Pred uporabo prehranskih dopolnil se lahko posvetujte z osebnim zdravnikom, farmacevtom, naturopatom oz. z drugim usposobljenim zdravstvenim delavcem. Nepravilno skladiščenje, kot npr. dolgo izpostavljanje direktni sončni svetlobi ali visoki vročini, lahko povzroči žarkost baznega olja in s tem neuporabnost izdelka.

Za več informacij o izdelkih in njihovi uporabi nam pišite na mail info@rensnaturals.eu.

Omejitev odgovornosti

Čeprav se trudimo zagotoviti natančnost slik in podatkov izdelkov na spletni strani, lahko občasno pride do nekaterih posodobitev embalaže medtem, ko podatki na spletni strani še niso osveženi. Čeprav se izdelki občasno pošiljajo v alternativni embalaži so svežina, sestavine in neoporečnost izdelka zajamčeno enaki, kot v primarni embalaži. Pred uporabo izdelkov obvezno preberite navodila in opozorila proizvajalca na embalaži in se ne zanašajte zgolj na informacije na spletni strani.

RENS prehranska dopolnila niso zdravilo. V primeru vaše odločitve za njihovo uporabo za podporo biomedicinskim protokolom razstrupljanja, npr. pri avtizmu …, se je potrebno pred uporabo izdelka obvezno posvetovati z usposobljenim strokovnjakom! 

 

Pišite nam:

info@rensnaturals.eu

Add New Playlist