RINGANA kozmetika vabi na Sveže večere – SO FRESH, SO FREE

0
(0)

Ringana je avstrijsko podjetje s sedežem v Hartbergu na avstrijskem Štajerskem, ki je že skoraj 20 let na avstrijskem tržišču.

Ringana je edinstveno, večkrat nagrajeno podjetje, ki je nastalo iz želje in prepričanja, da svet in ljudje potrebujejo povsem novo kozmetično linijo in vitalne snovi, ki temeljijo na svežih in naravnih sestavinah.

So Fresh: Ringana proizvaja in deluje drugače kot vsi ostali

V Ringaninih proizvodih ne boste našli umetnih konzervansov, sintetičnih dodatkov kot so barvila in dišave, saj so Ringanini izdelki ravno takšni, kot si jih je zamislila narava.

Rignana - SO FRESH.
Ringana – SO FRESH.

So Free: Ringana je presveža za tradicionalno prodajo, kot je npr. prodaja v trgovinah , drogerijah, lekarnah- kjer je rok uporabe najmanj 30 mesecev.

Ker so Ringanini izdelki brez konzervansov in drugih dodatkov ima Ringana kozmetika, na kar smo zelo ponosni, omejen rok uporabe 6 mesecev, da se ta svežina in učinek lahko ohrani. Ringanine stranke pa dobijo svoje izdelke direktno iz proizvodnje na dom.

Vendar  pa nam je zelo pomembno, da stranke ob svojih nakupih dobijo strokovno pomoč in informacije in iz tega se je razvil sistem zastopnikov – Ringana partnerjev, ki so vam na razpolago po Sloveniji in vam podajajo informacije osebno na Svežih večerih, na predstavitvah, na sejmih, po elektronski pošti ali telefonu, najdete pa jih tudi na Facebooku.

RIGNANA
RINGANA JE DRUGAČNA.

Ringanina filozofija temelji na 4 stebrih:

 100 % SVEŽE  

Da so na soncu dozorele, sveže ubrane surovine neposredno predelane in brez umetnih konzervansov,  ter ne vsebujejo sintetičnih dodatkov in živalskih surovin. Prav zaradi tega imajo naši izdelki omejen rok trajanja.

100 % UČINKOVITE SESTAVINE

Sestavine v naših izdelkih so pridobljene iz posebno razvitih visokotehnoloških procesov, ki omogočajo ohranitev vitalnih snovi brez kakršnih koli poškodb ali izgube le teh .

100% DOSLEDNO, se vleče kot zelena nit skozi podjetje, kar pomeni, da se embalaža reciklira, da je reklamni material tiskan z rastlinskimi barvami, da je polnilni material (mais poperl) narejen iz koruznega škroba, kar pomeni da ga lahko brez skrbi kompostiramo in da so brisačke narejene iz Bio bombaža. Kot spodbuda za stranke pa je RECYCLE – 10 flašk.

100% ETIČNO

– veganska kozmetika,

– brez testiranja na živalih,

– dobavitelji surovin so strogo kontrolirani,

– vključenost v socialne projekte: J. Amerika, Afrika, v Avstriji , …

Ringana ponuja Svet svežih izdelkov

Narava glavni in edini dobavitelj svežih sestavin, ki jih najdete v Ringaninih izdelkih, saj ima kar veliko Ringaninih izdelkov znak ECO CERT, kar je priznanje  za NATUR kozmetiko v Avstriji.

Rignana - veganska kozmetika.
Ringana – veganska kozmetika.

 – Nega obraza :

Ringana ponuja  kozmetiko za 4 tipe kože, kot so:

 • kremni koncentrati,
 • čistilno mleko,
 • tonik za obraz ter
 • potovalni set za preizkušnjo. Prav tako ponuja hidro serum, serum proti gubam, serum za oči, tonirani fluid, piling masko, ipd.

Tudi na moške ni pozabila, zato so izdelali  posebni moški fluid  za nego  moškega obraza, ki je primerna tako za vsakodnevno nego, kot po britju.

Rignana izdelke lahko spoznate na Fresh večerih.
Ringana izdelke lahko spoznate na Fresh večerih.

– Nega telesa:

Od glave do pete, unisex, večnamenska kozmetika. Tukaj najdemo:

 • kremo za roke,
 • mleko za telo,
 • balzam za stopala,
 • dezodorant,
 • sprej za vene,
 • zaščitni balzam za sončenje ZF20,
 • emulzija po sončenju,
 • šampon za lase, mleko za lase,
 • kopel za prhanje.

Še posebej pomemben izdelek pa je Olje za umivanje zob, kar je tudi prvi Ringanin izdelek in so v njem le naravne sestavine, brez kemikalij.

Rignana - olje za zobe.
Ringana – olje za zobe.

VITALNE SNOVI

Ker so naše potrebe telesa zelo kompleksne in zahtevne, je Ringana razvila linijo izdelkov, ki nam pomagajo pri izzivih sodobnega časa. Če želimo ostati zdravi, moramo telo oskrbeti z vitalnimi elementi, ki nam jih ponuja narava, tudi takrat, ko v naravi to ni mogoče.

Ringana Packs – paketi: popolnoma naravna prehranska dopolnila, ki vas oskrbijo z energijo, vitamini in pomembnimi minerali. Vse vitalne snovi so pridobljene iz svežega sadja, zelenjave in zelišč s posebno metodo šok zmrzovanja- FRESH DRY, da ostanejo vse pomembne sestavine sveže.

 Ringana Caps – kapsule: se osredotočajo na specifične potrebe posameznika in pomagajo pri različnih področjih( Cerebro-spomin, Immu- imunski isstem, D-tox- jetra, želodec, Fem- za ženske po 40 letu, Move- za sklepe in hrustanec, Omega3-vegiplus-imunski sistem, vid, kosti za vegeterjance) …

NAPITKI: popolnoma sveži, vegetarijanski, brez umetnih dodatkov. Ob dnevni uporabi se hitro pokažejo pozitivni učinki, saj nas osvežijo, dajejo energijo, razvedrijo in pomagajo pri dieti:

 • Napitek Chi je naravni energijski napitek z ananasom, ingverjem in ginsenga.
 • Napitek Dea je za čiščenje telesa in odvajanje vode z vsebnostjo indijske bazilike Tulsi, izvlečka biološkega lista zelenega čaja in kaktusa Nea …
 • Matcha čaj je 100% naraven in bogat z vitamini in minerali , ter je pravi čudež med antioksidanti. S pitjem čaja se tudi pomirjamo, zmanjšujemo stres in izboljšujemo imunski sistem.
Rignana - Matcha čaj.
Ringana – Matcha čaj.

Vizija podjetja RINGANA:

A.W. ima veliko vizijo, da omogoči vsem ljudem boljše, kvalitetnejše življenje v bolj zdravem svetu.

In to nam je omogočeno s podjetjem, kot je Ringana, ki je že skoraj 20 let na tržišču, z njenim znanjem, z edinstveno filozofijo in edinstvenimi So fresh  izdelki.

Vabljeni na prihajajoče dogodke:

 • Ptuj, 24.7.2017,
 • Maribor, 25.7.2017
 • Gornja Radgona, 9.8.2017
Simona Rignana
Simona Emeršič, partner by Ringana Slovenija

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: