Si želite biti tudi vi pod varno streho?

0
(0)

Pogosto, ko pridemo na obisk k prijatelju / znancu in nas le-ta povabi v hišo, pogovor vodi v smeri bivalnega prostora. Kot gostje radi dajemo komplimente o dovršenosti pohištva, o inovativnih vzorcih vrat, pa o trpežnosti izbranih oken, usmerimo se tudi v izbiro stenskih barv, katere najprej opazimo. Ko sami gradimo, se zavedamo eno – detajli, ki pomenijo dolgoročno varnost so tisti, ki dajejo vrhunsko kakovost bivanja.

Najpomembnejše je, da imamo zagotovljeno varno streho nad glavo – in to v vseh vremenskih razmerah. Na prvo mesto vsak postavlja varnost in udobje, le-ta se pa prične pri strešnih kritinah in krovsko-kleparskih izdelkih.

Vse to vam je na voljo na enem mestu – obiščite družinsko podjetje Kovinarstvo Bučar, ki že več kot 50 let proizvaja in prodaja vse za vašo streho in fasado! Izdelke izdelujejo po meri in pri tem uporabljajo kakovostne in debelejše materiale za večjo odpornost pred vremenskimi vplivi.

Svojim strankam nudijo tudi kakovostno svetovanje in možnost dostave na dom.

V prodajnem asortimentu Kovinarstva Bučar so pripravili ponudbo različnih barvnih možnosti in materialov, ki puščajo prosto pot vašo kreativnosti: aluminij natur, barvan aluminij, pocinkana natur pločevina, pocinkana barvana pločevina, pocinkana laminirana pločevina, nerjavno jeklo-inox, cinkotit, baker…

Na Kovinarstvu Bučar ste lahko kreativni tudi pri izbiri vrste strešne kritine:

– strešne (in fasadne) skodle različnih oblik – za inovativen in eleganten videz objekta,

– strešniki Metrotile – lep videz, identičen tradicionalnim strešnikom,

– pločevinaste kritine po vaši meri.

Inovativnost se nadaljuje – ne samo na hiši, tudi na vrtu, si želimo učinkovite rešitve, ki bodo enostavno in okolju prijazne: ograja proti polžem, kovinski robniki na vrt, visoke grede …. Bodite inovativni tudi vi – preprosto izberite kar je primerno za vas, izbira je velika. Morda pa začnite pri ograji.

V primeru vprašanj in nejasnosti je najbolje, da poiščete usposobljene svetovalce, katerim skupen cilj je visoko zadovoljstvo kupcev – kontaktirajte Kovinarstvo Bučar.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: