Besedilo splošnih pogojev za spletni portal podjeta Arija, Poslovne predstavitve in marketing, Janja Murko, s.p.

Za portal podjeta Arija, Poslovne predstavitve in marketing, Janja Murko, s.p., se lahko uporabljajo različna poimenovanja glede na namen – v nadaljevanju se uporabljajo izrazi: portal, svet-bz.si, podjetje.

Besedilo splošnih pogojev je strankam vedno na voljo, z namenom, da se stranke seznanijo s pogoji poslovanja. Spletni pogoji so na voljo, da jih stranke shranijo in kopirajo. Spletna stran, sprejemanje naročil in druge vrste komuniciranja potekajo izključno v slovenskem jeziku. Pridružujemo si pravico do napak in sprememb.

O podjetju

Spletni portal »svet-BZ.si« je nastal pod okriljem podjetja Arija, Janja Murko, s.p., z namenom objave vsebinskih člankov podjetij in tako združuje na eni strani koristne informacije za potrošnike, ki si z večjo informiranostjo olajšajo odločitev za nakup, na drugi strani pa omogoča objavo vsebinskih prispevkov podjetij – za povečanje lastne promocije in je namenjen skupni promociji (cobranding).

Podjetje ARIJA, Janja Murko, s.p., vodi portal Svet blagovnih znamk, na tak način, da omogoča podjetjem zakup spletnega prostora, za objavo vsebinskih prispevkov (člankov, novosti), zakup spletnih besed in določa trenutne Splošne pogoje pod katerimi se prodajajo storitve.

Podjetje ARIJA, Janja Murko, s.p., si pridržuje pravico do sprememb vsebine spletne strani kot tudi načina dostopa do le-te.

Podatki podjetja: ARIJA, Janja Murko, s.p., Podvinci 135, 2250 Ptuj, Slovenija.
• naslov, na katerem družba dejansko opravlja dejavnost: Podvinci 135, 2250 Ptuj
• sodišče, pri katerem je družba vpisana: Ptuj
• registrska številka družbe v sodnem registru:
• znesek osnovnega kapitala: samostojni podjetnik – nismo davčni zavezanci
• telefonska številka: 070 795 798
• veljaven naslov elektronske pošte: info@arija.si, upravljaj.opti@gmail.com, info@svet-bz.si
• identifikacijska številka za DDV: 46587063
• matična številka: 7036485000

Izvedba nakupa in plačilo

1. Izvedba naročila

1.1. Ko sprejmemo naročilo od Uporabnika, admin spletne strani, začne procesirati naročilnico. Delovni čas je med delovnikom od 7.00 do 15.00 ure, po dogovoru možno tudi ob drugem terminskem času. Uporabnik bo dobil povratno elektronsko sporočilo, ki potrjuje da je njegovo naročilo uspešno sprejeto.

1.2. Z objavo vsebine ne odgovarjamo za morebitne napake in ne sprejemamo odgovornosti za nevšečnosti, ki nastanejo z objavo prispevka. Pri objavi vsebin smo objektivni in stremimo k večji informiranosti za potrošnike. Kjer je avtorstvo vsebine na strani podjetja – naročnika, ne odgovarjamo za slovnične napake, za nepravilnosti in ne sprejmejo odgovornosti za nevšečnosti, ki nastanejo z objavo prispevka. Pridružujemo si pravico za zavrnitev objave vsebine članka, če zaznamo, da je le-ta zavajajoča, da lahko škodi portalu ali/in potrošnikom, da je žaljiva ali da ni primerna.

1.3. Po prejetem naročilu za objavo vsebinskega prispevka ali zakupa besede, se pošlje Uporabniku obvestilo za sprejem naročila in podatki za plačilo.

1.4. Cene so v EUR in ne vključujejo DDV, saj podjetje Janja Murko, s.p. ni davčni zavezanec (DDV se ne obračuna na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost).

1.5. Po prejetem naročilu za objavo vsebinskega prispevka ali zakupa besede, admin komunicira z naročnikom naslednji način (postopek za sklenitev spletnega nakupa in sredstva za prepoznavanje in odpravo napak pred oddajo naročila):
– zakup besede v članku: podjetje pošlje na mail: info@svet-bz.si potrdilo o plačilu, povezavo do članka, v katerem želi zakup besede, besedo, katero želi zakupiti in spletno povezavo, do katere naj pelje in podatke;
– zakup članka: podjetje pošlje na mail: info@svet-bz.si potrdilo o plačilu, povezavo do članka, katerega želi zakupiti in povezavo, katera se naj vključi v članek. Prav tako je pomembno, da pošlje sledeče podatke za ustvarjanje »profila strokovnjaka« – obvezni podatki: Ime, Priimek, Naziv podjetja, Veljavni elektronski (službeni) naslov; po želji se doda tudi osebni elektronski naslov, funkcija. V primeru, da admin spletne strani ne prejme vseh podatkov ali so le-ti nepopolni, zavajajoči, lahko zavrne zahtevek z objavo z obrazložitvijo: »nepopolni podatki«;
– objava lastnega članka in obveščanje javnosti o vaših dogodkih: podjetje pošlje na mail: info@svet-bz.si:
A ) potrdilo o plačilu, članek, katerega želi objaviti v datoteki Word, besede, katere želi imeti v članku polinkne, so polinkane že v članku. Maksimalna dolžina članka je do 15.000 znakov oz. do 2500 besed (kar je cca. 4 strani v Word programu). V kolikor admin zazna, da vsebina članka ni primerna za portal, si pridružuje pravico za zavrnitev objave, kljub temu, če je plačilo za objavo vsebine že bilo izvedeno, lahko Zahtevek za objavo lahko zavrne z obrazložitvijo: »neprimerna vsebina za portal« in brez drugih obveznosti vrne denar. Prav tako je pomembno, da podjetje pošlje sledeče podatke za ustvarjanje »profila strokovnjaka« – obvezni podatki: Ime, Priimek, Naziv podjetja, Veljavni elektronski (službeni) naslov; po želji se doda tudi osebni elektronski naslov, funkcija. V primeru, da admin spletne strani ne prejme vseh podatkov ali so le-ti nepopolni, zavajajoči, lahko zavrne zahtevek za objavo z obrazložitvijo: »nepopolni podatki«;
B ) potrdilo o plačilu, novost, katero želi objaviti v datoteki Word, besede, katere želi imeti v članku polinkne, so polinkane že v članku. Maksimalna dolžina za predstavitev novosti je do 15.000 znakov oz. do 2500 besed (kar je cca. 4 strani v Word programu). V kolikor admin zazna, da vsebina novosti ni primerna za portal, si pridružuje pravico za zavrnitev objave, kljub temu, če je plačilo za objavo vsebine že bilo izvedeno, lahko Zahtevek za objavo lahko zavrne z obrazložitvijo: »neprimerna vsebina za portal« in brez drugih obveznosti vrne denar. Prav tako je pomembno, da podjetje pošlje sledeče podatke za ustvarjanje »profila strokovnjaka« – obvezni podatki: Ime, Priimek, Naziv podjetja, Veljavni elektronski (službeni) naslov; po želji se doda tudi osebni elektronski naslov, funkcija. V primeru, da admin spletne strani ne prejme vseh podatkov ali so le-ti nepopolni, zavajajoči, lahko zavrne zahtevek za objavo z obrazložitvijo: »nepopolni podatki«;
– priprava članka iz angleščine: podjetje pošlje na mail: info@svez-bz.si potrdilo o plačilu, tujo literaturo, v roku 7-ih dni dobi naročnik članek z vsebino, po pisno potrjenem pregledu s strani naročnika, se vsebina objavi. potrdilo o plačilu, članek, katerega želi objaviti v datoteki Word, besede, katere želi imeti v članku polinkne, so polinkane že v članku. Maksimalna dolžina članka je do 15.000 znakov oz. do 2500 besed (kar je cca. 4 strani v Word programu). V kolikor admin zazna, da vsebina članka ni primerna za portal, si pridružuje pravico za zavrnitev objave, kljub temu, če je plačilo za objavo vsebine že bilo izvedeno. lahko Zahtevek za objavo lahko zavrne z obrazložitvijo: »neprimerna vsebina za portal« in brez drugih obveznosti vrne denar. Prav tako je pomembno, da podjetje pošlje sledeče podatke za ustvarjanje »profila strokovnjaka« – obvezni podatki: Ime, Priimek, Naziv podjetja, Veljavni elektronski (službeni) naslov; po želji se doda tudi osebni elektronski naslov, funkcija. V primeru, da admin spletne strani ne prejme vseh podatkov ali so le-ti nepopolni, zavajajoči, lahko zavrne zahtevek za objavo z obrazložitvijo: »nepopolni podatki«;
Ustvarjanje »profila strokovnjaka« nudi admin spletne strani svet-bz.si brezplačno- obvezni podatki: Ime, Priimek, Naziv podjetja, Veljavni elektronski (službeni) naslov; po želji se doda tudi osebni elektronski naslov, funkcija. V primeru, da admin spletne strani ne prejme vseh podatkov ali so le-ti nepopolni, zavajajoči, lahko zavrne zahtevek z objavo z obrazložitvijo: »nepopolni podatki«.
V primeru vprašanj pred oddajo naročila smo za vas na voljo med 7.00 in 15.00 uro med delavniki na 070 795 798, v vsakem trenutku pa lahko vaša vprašanja v zvezi z naročilom pošljete na info@svet-bz.si in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.
POZOR: pri zanimanju za nakup že objavljenega članka, bomo omogočili zakup članka prvemu zainteresiranemu podjetju – upoštevali bomo številko naročila preko spleta in ne datum maila, v kolikor je bilo povpraševanje poslano po maili. Drugo podjetje, ki se je zanimalo za isti članek, pa so bili drugi zainteresirani za nakup članka – bomo o tem obvestili in mu v roku 7-ih dni ponudili nov članek.

2. Načini Plačila

2.1. Z naročilom prejmete na vaš spletni naslov podatke za plačilo. Naročene vsebine plačate po prejetih podatkih na vaš mail. Vsebine se plačajo na en način, in sicer, na TRR:
• Naslov: Arija, Janja Murko, s.p., Podvinci 135, 2250 Ptuj
• Banka: ABANKA d.d.
• Številka računa: SI56 0510 0801 4694 328
• Sklic: OTHR
• IBAN: SI56
• BIC: ABAN SI 2X
Adminu pošljete na info@svet-BZ.si sledeče podatke za ustvarjanje »profila strokovnjaka« – obvezni podatki: Ime, Priimek, Naziv podjetja, Veljavni elektronski (službeni) naslov; po želji se doda tudi osebni elektronski naslov, funkcija. V primeru, da admin spletne strani ne prejme vseh podatkov ali so le-ti nepopolni, zavajajoči, lahko zavrne zahtevek za objavo z obrazložitvijo: »nepopolni podatki« in vsebino.

2.1. Po prejemu plačila vam pošljemo račun za opravljeno storitev, vsebino javno objavimo in vam pošljemo povezavo do vaše objave.

3. Politika varstva zasebnosti
Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., spoštuje individualnost in zasebnost svojih uporabnikov, ter njihovo pravico do zaupnosti in zasebnosti osebnih podatkov. Podjetje se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov, ki jih je uporabnik registriral. Osebni podatki se registrirajo prostovoljno, obdelujejo in shranjujejo v skladu s pravili, ki jih določa zakon. Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., kot administrator osebnih podatkov, mora ravnati v skladu z načeli glede politike varstva zasebnosti.

3.1 Osebne informacije
Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., zbira osebne podatke z namenom, da se odzove na potrebe potrošnika, ki lahko vključujejo: kreiranje profila, obdelovanje naročila, zagotavljanje storitev strankam, zagotavljanje dostopa do določenih funkcij spletnega portala, naročilo za e-bilten, registracija za dogodke in igre, ki jih podjetje Arija, Janja Murko, s.p., organizira, ali pa za sodelovanje v spletnih raziskavah, debatnih skupinah ali forumih o tržnih dejavnostih.
Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., od uporabnika zbira naslednje osebne podatke: ime, priimek, naziv podjetja in davčna številka podjetja, država, naslov, mesto, elektronski naslov, telefonska številka. Mogoče vas bomo prosili za dodatne informacije, kot so podatki o bančnem računu, vendar le z izrecnim dovoljenjem potrošnika, ali pa v primeru, da so te podatki potrebni za opravljanje storitev, ki jih je uporabnik sam izbral. Naš uporabnik bo ostal edini lastnik svojih osebnih podatkov.
Ko uporablja storitve portala, se uporabnik v celoti soglaša z zbiranjem in obdelavo osebnih podatkov s strani družbe, in hkrati zagotavlja njihovo točnost in zanesljivost. Potrošnik prav tako izjavlja, da je obveščen o vrstah osebnih podatkov, ki se zbirajo in obdelujejo in namenu, za katerega se uporabljajo, ter o njihovih pravicah glede dostopa, spreminjanja li brisanja osebnih podatkov.

3.2 Uporaba osebnih podatkov
Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., uporablja osebne podatke uporabnikov za omogočanje registracije »profila strokovnjaka« na spletni strani »svet-bz.si« obravnavo zahtev in povpraševanj, za potrditev naročil, za ponujanje dodatnih izdelkov, storitev in dogodkov. Včasih to lahko vključuje tudi podatke iz drugih podjetij o ustreznih izdelkih in storitvah, za zagotavljanje plačilnih možnosti, za zagotavljanje storitev strankam, za promocijske in marketinške aktivnosti, in na splošno, da bi podjetje Arija, Janja Murko, s.p., z ponujeno vsebino lahko izpolnilo pogodbene obveznosti in zagotovilo kakovost storitev, v skladu s pričakovanji.
Uporabnik ima pravico, da zavrne uporabo osebnih podatkov za komercialne, promocijske in tržne namene. V primeru, da naročnik – podjetje ne želi , da se njegovi osebni podatki uporabljajo za komercialne, promocijske in marketinške namene, lahko stopi v stik s podjetjem Arija, Janja Murko, s.p., tako, kot je navedeno na spletni strani: svet-bz.si
Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., lahko uporabi pridobljene informacije z namenom vodenja anonimnih statističnih podatkov in analiz. Prav tako se bodo podatki uporabili za izvajanje Splošnih pogojev glede uporabe portala, te za pogodbe o nakupoprodaji na daljavo, da bi preprečili kakršno koli škodo osebam in premoženju.

3.3 Uporaba „piškotov“ (cookies) in drugih podobnih tehnologij
Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., uporablja „piškotke“ z namenom zbirati nekatere podatke od vseh potrošnikov. Piškoti so serije podatkov, ki jih sistem podjetja Arija, Janja Murko, s.p., pošilja potrošnikovem računalniku, in se nato uporabljajo za identifikacijo računalnika, ko se uporabnik ponovno vrne v portal.
Piškoti dajejo informacije o uporabi portala in podatke o uporabniku, ki se lahko uporabijo za personalizacijo izkušenj potrošnikov, za sledenje modela potrošnikovega prometa.

3.4 Varstvo osebnih podatkov
Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., zagotavlja popolno varnost podatkov, ki jih uporabniki pošiljajo preko industrijskih standartiziranih fizičnih, elektronskih in upravnih postopkov. Ko je namenu primerno podjetje Arija, Janja Murko, s.p., uporablja SSL kodiranje, za izboljšanje varnosti prenosa občutljivih podatkov.
Vsa vprašanja in pritožbe glede varstva osebnih podatkov lahko pošljete na e-naslov: info@svet-bz.si.

Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., ne zbira in ne obdeluje osebnih podatkov uporabnikov, ki razkrivajo rasno ali etničko poreklo, politično prepričanje, versko ali filozofsko prepričanje, članstvo v političnih strankah ali organizaciji, združenj z verskimi, filozofskimi, političnimi ali gospodarskimi cilji, kakor tudi podatke, ki se nanašajo na zdravje, spolno življenje ali človeški genom.
Kot je navedeno zgoraj, podjetje Arija, Janja Murko, s.p., vzdržuje statistiko o uporabi e-portala s pomočjo podatkov, zbranih s pomočjo piškotov. Ta statistika ne vsebuje osebnih podatkov in jih ni mogoče objaviti in posredovati tretjim osebam.

3.5 Povezave do spletnih strani tretjih oseb
Če se uporabnik odloči za obisk katere izmed strani tretje osebe, in klikne na povezavo, bo preusmerjen na ustrezno stran. Dejstvo, da podjetje Arija, Janja Murko, s.p., posreduje povezavo na določeno spletno stran, objavlja banner ali druge reklame, in uporabnikom ponuja priložnost za sodelovanje in posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam, ni znak pripadnosti podjetje Arija, Janja Murko, s.p., določenim tretjim strankam, in se ne sme razlagati kot znak skladnosti s politiko in prakso glede zaupnosti in varnosti informacij na tej strani. Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., ni politično usmerjeno in ne zagovarja nobenih posebnih interesov, podjetje Arija, Janja Murko, s.p., je ustvarilo spletni portal svet-bz.si z namenom: omogočanje podjetij predstavitve svoje strokovnosti in opozarjanje nase preko vsebinskih člankov, na drugi strani pa omogočiti potrošnikom, da pridejo do informacij s strani strokovnjakov. Spletni portal svet-bz.si se uporablja kot kanal za zakup oglasnega prostora podjetij in omogoča objavo povezav do različnih spletnih strani, pri čemer to ne pomeni, da različna podjetja na kakršen koli način zaradi objave v istem članku sodelujejo.

3.6 Dostop in popravek osebnih podatkov
Vsak uporabnik je obveščen o kreiranem profilu in lahko kadarkoli zahteva spremembo podatkov ali preklic podatkov. Po preklicu podatkov ali po zahtevi po prekinitvi profila, ostane vsebina na spletni strani svet-bz.si in se umakne na pisno željo uporabnika.
Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., pri ustvarjanju »profila strokovnjaka« ne bo preverjalo, ali je oseba dejansko zaposlena v podjetju, ki ga predstavlja, prav tako ne bo obveščalo vodstva podjetja o objavah njihovih zaposlenih. S prejemom elektronskih sporočil, ki vključujejo domeno podjetja naročnika, podjetje Arija, Janja Murko, s.p., smatra, kot dovoljenje za objavo pod imenom tega podjetja. Primer: če za objavo članka pri novostih piše: ime.priimek@podjetjeXY, bom admin na spletni strani svet-bz.si, objavil članek in spodaj napisal: Ime Priimek, PodjetjeXY.

S podpisom te izjave in spodaj podanim soglasjem izrecno dovoljujem podjetju Arija, Janja Murko s.p, da podatke, pridobljene preko oddaje članka, hrani in obdeluje za pošiljanje e-poročil z novostmi, nasveti, predstavitvami ponudbe s  strani podjetja Arija in njenih portalov.

Dovoljujem, da me lahko kontaktira zaradi neposrednega trženja svoje ponudbe (po pošti ali spletu, po telefonu, mobilnih in spletnih aplikacijah), seznanjanje s ponudbami in ugodnostmi podjetja.

Dovoljujem, da beleži moje aktivnosti na spletni strani podjetja in moje odzive na elektronsko pošto z namenom ustvarjanja boljše uporabniške izkušnje. Potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Dovoljujem, da podjetje Arija uporablja moje osebne podatke za potrebe re-marketinga na digitalnih medijih Facebook in Google.

PREKLIC PRIVOLITVE: Seznanjen sem z možnostjo, da lahko privolitev delno ali v celoti prekličem s pisno izjavo na e-mail: info@svet-bz.si. Politika zasebnosti in pravno obvestilo: Vse v skladu z zakonom GDPR.

3.7 Spreminjanje politike zaupnosti
Podjetje Arija, Janja Murko, s.p., lahko kadarkoli spremeni politiko zaupnosti. Novo verzijo lahko objavi na tej strani ali na drugi ki bo namesto te strani. Nova različica bo veljavna z dnem objave. Po začetku veljavnosti, se mora datum objave navesti na dno spletne strani.

3.8 Konkurenca
Ponudnik in stranka se obvezujeta kot poslovno tajnost varovati vse podatke o drugi stranki, do katerih bosta prišla pri svojem poslovnem sodelovanju. Stranki smeta med svojimi referencami javno objaviti in navajati dejstvo sodelovanja z nasprotno stranko in predmet sodelovanja (rešitev), prav tako pa smeta na svojem spletnem mestu in v publikacijah objaviti spletne povezave do rešitve, ki jo je izvedel oziroma zagotovil za naročnika.
Za poslovno skrivnost se ne štejejo informacije in podatki, ki so bili v času sklenitve te pogodbe javno znani in zakonito dostopni (objavljeni) na običajen način (npr. na spletnih straneh, v javnih evidencah, v medijih ipd.).

3.9 Avtorske pravice
Portal svet-bz.si je na voljo za podjetja oz. in za posameznike, ki želijo javno objaviti svoj prispevek k razvoju določenega strokovnega področja in na tak način obveščati javnost o novostih na tem področju. Namenjen portala je nuditi možnost izpostavitev podjetij, ki želijo razširiti svojo oglaševanje z avtorskimi objavami na spletnem portalu svet-bz.si. Ker portal nudi več različnih storitev, se pri tem razlikuje tudi avtorstvo.
Admin portala ssvet-bz.si nudi možnost:
– Zakupa ključne besede v članku, ki je označen z »svet-bz.si – zakup besed« – v tem primeru nobeno podjetje ni avtor članka, ampak je članek namenjen za to, da preko ključnih besed – zakupljenih besed s strani podjetij – obiskovalci portala preidejo (ob kliku) preko branja članka na spletno stran podjetja;
– Zakupa članka, ki je označen z »ADMIN-ČLANEK ZA PRODAJO« – z nakupom takšnega članka se avtorske pravice članka (ne glede na ustvarjalca) prenesejo na podjetje, ki je zakupilo članek;
– zakup priprave člankov s strani ponudnika je avtorstvo na strani naročnika;
– zakup prostora za objavo člankov – v tem primeru je avtorstvo na strani naročnika.
Poleg tega, da portal ponuja možnost izpostavitev podjetij preko strokovnih člankov, nudi tudi možnost zakupa oglasnega prostora po veljavnem ceniku.

4. Izključitev in omejitev odgovornosti ponudnika ter odgovornosti stranke
Ponudnik ni odgovoren za škodo, ki bi pri uporabi njegovih storitev ali v zvezi z njimi nastala stranki, če je škoda posledica:
• ravnanja stranke ali osebe, za katero stranka odgovarja oziroma deluje v strankinem interesu;
• ravnanja tretjih oseb;
• višje sile; za višjo silo se štejejo tudi daljša prekinitev dobave ali motnje v dobavi električne energije, nepredvidena napaka na strojni ali programski opremi, izpad internetnega omrežja ali motnje v dostopu do njega, tehnične težave ponudnika kolokacije strežnikov ali drugih dobaviteljev produktov in storitev, ki jih potrebuje ali uporablja ponudnik; navedeni dogodki se štejejo za višjo silo, tudi če izvirajo iz sfere ponudnika.

5 E-obveščanje

5.1 Z registracijo Uporabnik ustvari profil in sprejme splošne pogoje s čimer potrjuje, da se strinja s sprejemanjem e-novic/obvestil s strani podjetja Arija, Poslovne predstavitve in marketing, Janja Murko, s.p. na svoj e-poštni naslov in mobilni telefon.

5.2 Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novic in/ali obvestil na svoj e-poštni naslov in telefon

– prek posebne spletne povezave za odjavo – gumb ODJAVA, ki ga vsebujejo vsake e-novice,

– tako da podjetju Arija, Poslovne predstavitve in marketing, Janja Murko, s.p. pošlje zahtevo za odjavo na navedeni e-poštni naslov

5.7 Povratne informacije
5.7.1 Vsak Uporabnik lahko posreduje povratne informacije podjetju Arija, Poslovne predstavitve in marketing, Janja Murko, s.p. tako, da postavi vprašanje, poda predlog ali zahteva dodatne informacije.
V ta namen lahko uporabi navedeni e-poštni naslov (info@svet-bz.si), kot tudi sledečo telefonsko številko: 070 795 798 in kontaktni obrazec v razdelku Kontakt.
5.7.2 Skrbnik spletne strani posledično lahko iz polja za komentarje izbriše vse neprimerne ali žaljive komentarje, ki so v nasprotju z dobro moralo in manirami.

Trenutno veljavni Splošni pogoji so bili sprejeti s strani podjetja Arija, Poslovne predstavitve in marketing, Janja Murko, s.p. njihova zadnja sprememba je bila opravljena 31.5.2017. V skladu z GDPR so bili splošni pogoji dopolnjeni 2018.