Ste za etikete, ki se zlijejo z vašim stilom?

tekstilne etikete
5
(1)

Ste za etikete, ki se zlijejo z vašim stilom?

Majhen, a zelo pomemben detajl oblačila, obutve ali kakšnega drugega kosa garderobe, so tekstilne etikete. Gre za več kot le označevanje blaga, polizdelkov, dekoracij… Gre namreč tudi za uveljavljanje lastne blagovne znamke, za utrjevanje prepoznavnosti podjetja in dvig zavedanja o kakovosti izdelkov in nenazadnje etiket.

Obstojnost

Etikete vključujejo poleg logotipa podjetja še druge pomembne podatke: vzdrževalne znake, sestavo materiala, velikostne številke, priporočila za pranje… Ker so tekstilne etikete redno izpostavljene vodi, pralnim sredstvom, svetlobi… je pomembno, da so pralno in čistilno barvno obstojne.

Certifikat

Pri izbiri tekstilnih etiket je vsekakor pomemben certifikat OEKO TEX Standard 100, s čimer je zagotovljeno, da je proizvod primeren tudi za otroška oblačila. Za pridobitev certifikata Oeko-Tex Standard 100 je tkanina testirana in certificirana, da ne vsebuje škodljivih vsebnosti več kot 100 snovi, za katere je znano, da škodujejo zdravju ljudi.​

OEKO TEX STANDRAD 100
OEKO TEX STANDRAD 100 (Vir: StudioIN)

Personalizirane etikete

Vse se vrti v smeri osebnega pristopa in to se pozna tudi pri tekstilnih etiketah. Imate svoj stil? Izrazite ga na vsakem detajlu vašega izdelka in izstopajte. Izberite svojo barvo in dimenzije, preprosto pošljite dizajn ali nam povejte želje po vašem dizajnu in oblikovali jih bomo za vas.

Učinkovitost

Obrnite se na info@tekstilne-etikete.si in pred izdelavo etiket vas bomo seznanili kako bomo za vas pripravili učinkovito etiketo, ki bo olajšala preglednost nad izdelki, pohitrila postopke dela, olajšala sledljivost in poskrbela za prepoznavnost. 

Naročanje preko spleta

V zadnjem obdobju se je poslovanje preko spleta izkazalo kot ključno za poslovanje, zato vas z veseljem povabimo v našo spletno trgovino, s katero vsaki naši stranki izdelavo tekstilnih etiket še olajšamo, saj preko spletnega naročila dobi vpogled o končnem izdelku. Obiščite prvo spletno trgovino tekstnih etiket v Sloveniji, izberite rešitev zase in si zagotovite kvalitetne in dizajnerske tekstilne etikete. Več: https://tekstilne-etikete.si/.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 5 / 5. Seštevek ocen:: 1

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: