Vrhunska programska oprema za ohranjanje dolgoročnih odnosov z ljudmi

0
(0)

Poslovanje podjetja v 21.stoletju ne zdrži brez sodobne programske opreme. Podjetja lahko na dolgi rok razvijajo in ohranjajo svojo konkurenčnost le z dobrim odnosom do strank, kajti ne glede na dejavnost, vedno delamo z ljudmi.

Dobre odnose lahko vzdržujemo dokler ne pride do problema – do konflikta. To pa je področje, ki naredi selekcijo in loči na današnjih visoko konkurenčnih trgih dobra podjetja od slabih. Konstruktivno reševanje problemov ohranja podjetje na trgu na dolgi rok.

Prisotnost na trgu že od leta 1991 kaže, da je podjetje MIPS, programska oprema, d.o.o. zmožna prilagajanja vsem dejavnikom na trgu, na katere se ne moremo pripraviti vnaprej, ampak krmarimo po svojih najboljših močeh in s tem, kar imamo.

Vir foto: Unsplash.

Vpeljava informacijskega sistema

Odločitev za uvedbo ali menjavo programske opreme je potrebno sprejeti premišljeno, ključni faktor pri prenovi ali uvedbi informacijskega sistema stremi predvsem k zadovoljstvu uporabnikov:

  • olajšanem sodelovanju z okoljem poslovnega sistema (kupci, dobavitelji, banke…),
  • zmanjšanju fizičnega in rutinskega dela ter večji produktivnosti,
  • hitrejšemu izvajanju posameznih dejavnosti ,
  • enkratnem vnosu podatkov,
  • odločitvah baziranih na ažurnih in pravilnih informacijah,
  • boljšem nadzoru nad posameznimi procesi poslovnega sistema …

Celovita ponudba

Trend na trgu je, da se je najboljše specializirati in z enim produktom prodirati na trgu. Izkušnje dolgoročne prisotnosti na trgu pa kažejo na to, da podjetja potrebujejo strokovnega poslovnega partnerja, ki jim bo znal prisluhniti, ko se sami znajdejo v dilemi. V takšni situaciji potrebujejo ob sebi zanesljivo in v rešitev usmerjeno osebo.

Celovito upravljanje programske opreme zajema podporo ključnim aktivnostim organizacije (proizvodnja, logistika, finance, marketing…) in jih hkrati povezuje. Podjetje je organizacija, ki si zasluži, da deluje sinhrono in ko tako deluje – stranke to opazijo.

Vir: MIPS, Programska oprema, d.o.o.

Trženje in podpora trženju

Temelj vsake organizacije je trženje – storitev, izdelek, pomoč uporabnikom, izobraževanje. Proces menjave je bistven, od organizacije do organizacije se razlikuje od velikost le-tega. Z izbiro pravilne aplikacije, je to pravo orodje, ki prodajnemu osebju nudi podporo pri pred prodajnih, prodajnih in poprodajnih aktivnostih na področju:

  • veleprodaje,
  • maloprodaje in
  • nadzornega modula prodajne mreže.

Za uspeh pri trženju so pomembni dogodki v ozadju – nabava in logistika. Implementacija učinkovite programske opreme za zagotavljanje minimalnih oziroma signalnih zalog, na osnovi lansaž proizvodnje, na osnovi plana proizvodnje in prodaje ali pa direktno iz prejetih naročil kupcev, omogoča avtomatsko generiranje povpraševanj ali naročil po dobaviteljih, s čimer poskrbimo za redno dobavo blaga. Za nadzor nad gibanjem in pretokom materiala ter blaga se priporoča uporaba mobilnih računalnikov, kot podporo zagotavljanja informacij v posameznih poslovnih procesih.

Kadri

Organizacija so v bistvu ljudje, le-tem pa je v prvi vrsti največji motivator za dobro opravljeno delo plača. Z aplikacijo kadrovska evidenca se zagotovi celovita informacijska podpora kadrovski funkciji pri upravljanju z ljudmi pri delu in čeprav je obračun plač del stroškovnega računovodstva, je za kadrovnike najlažje, če je to področje umeščeno v upravljanje s človeškimi viri.

Plani

Ključna prednost dobrega informacijskega sistema je združevanje in sinhrono pridobivanje informacij,  ki so podlaga za odločanje in za izdelavo planov, pridobivanje dejanskih podatkov ter izvajanje poročanja in analiz na strateškem, taktičnem in operativnem nivoju za področja nabave, proizvodnje, prodaje in poslovanja. Številke prikazane v grafu so temelj vsakega poslovanja in predstavitev ciljev podjetja za naprej.

Vir: MIPS, Programska oprema, d.o.o.

Finance

Dobra programska oprema bo omogočala, da bo finančno obračunski podsistem povezan s skoraj vsemi programskimi moduli preko enotnega vmesnika za knjiženje, tako se dokumenti lahko poknjižijo hitreje in iz različnih virov.

Proizvodnja

Ste proizvodno podjetje? Želite ustaljen sistem delovnih nalogov, dobro planiranje in optimiziranje proizvodnje? Zagotovite si pravo informacijsko podporo, ki nudi izdelavo materialnih kosovnic, izdelavo tehnoloških kosovnic, predkalkulacije in pokalkulacije, izdelavo proizvodnega plana, delovne naloge.

Upravljanje z dokumenti

Za dobro delovanje navzven je pomembno urejati poslovno dokumentacijo. S širjenjem podjetja se srečujemo z iskanjem dokumentov. Rešitev za to je aplikacija poštna knjiga, ker se vsak dokument shrani ob vstopu v podjetje, se shrani v skenirani obliki in je na voljo vsem, ki imajo dostop. Kadarkoli.

Opažate, da je čas, da optimizirate svojo poslovanje? Odločite se za celovit sistem? Prepričajte se tukaj.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: