Z dobro montažo do zanesljivega delovanja naprave

0
(0)

Z zaključnimi gradbenimi deli in inštalacijo opreme za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje imamo že zares veliko izkušenj in ponosni smo, da se lahko vsako leto na rednih usposabljanjih naučimo kaj novega.

Montaža toplotnih črpalk

Pri montaži toplotnih črpalk se pogosto najprej srečamo z odstranitvijo starih peči. Ko se stranka odloči za toplotno črpalko, ji najprej priskrbimo vse potrebne izračune, katere pripravijo strokovnjaki za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, nato pričnemo z izvedbo. Če se stranka odloči za uveljavljanje investicije preko Eko sklada, je pomembno, da je celoten postopek fotografiran (od odstranitve stare kurilne naprave, do novih naprav). Po montaži zagon naredi monter z licenco za zagon.

Čas dela: približno: 2-4 dni,

Montaža klimatskih naprav

Klimatske naprave so enostavnejše za montažo in potrebujejo manj gradbenih posegov, tako je čas montaže krajši: 1 dan. Pred namestitvijo notranje klimatske naprave preverimo, da prostor izpiha ne bo motil, zrak pa se bo enakomerno razporedil po prostoru. Pri namestitvi zunanje enote klimatske naprave preverimo, če je možnost postavitve tako, da enota ni cel dan na soncu.

Montaža prezračevalnih sistemov in decentralnega prezračevanja

Namestitev centralnega prezračevalnega sistema se prične najprej z namestitvijo dovodnih in odvodnih cevi, ki se kasneje skrijejo za stropom. Tako se montaže centralnega prezračevanja lahko lotimo ob zares večjih prenovah že zgrajenih objektov ali v novogradnjah. Čas izvedbe pa je odvisen od naprave, za katero se boste odločili: od nekaj ur za eno lokalno prezračevalno, s prebojem, do nekaj dni pri centralnih sistemih.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: