Zakaj oglaševati na lokalnih radijskih postajah?

0
(0)

Zvišanje prodaje

Lokalne radijske postaje nagovarjajo lokalno ciljno publiko. Kljub temu, da so radijske mreže zelo priljubljene, pa določeno ciljno publiko težko dosegajo, in to predvsem tam, kjer so prisotne lokalne radijske postaje.

Velik obseg poslušalcev na različnih napravah

Lokalne radijske postaje nagovarjajo 568.000 poslušalcev, na tedenski ravni pa se ta številka giblje okrog 1.439.000 poslušalcev (merjeno december 2016). Preko 80 % anketiranih v raziskavi februarja 2019 posluša radio v avtomobilu, 51 % na radijskem sprejemniku, 30 % na računalniku, 25 % anketiranih pa na telefonu ali tablici.

Vir: NinaMedia.

Poslušalci iz obrobja mest in naselij

Prednost oglaševanja na lokalnem radiju je dostop do poslušalcev, ki živijo v predmestjih, manjših občinah, strnjenih podzemeljskih naseljih.

Večja izpostavljenost

Oglasi se vrtijo v času največje poslušanosti radia, prav tako pa lokalne radijske mreže vrtijo v oglasnih blokih okrog pet oglasov (za primerjavo z oglaševanjem na velikih nacionalnih radijih, kjer je na oglasnih blok tudi do 15 oglasov).

Pripeljite potrošnike direktno v poslovalnice

Medtem, ko so nacionalne radijske mreže izjemno pomembne za gradnjo imena vaše blagovne znamke, pa je izpostavljanje akcij, povabila strank direktno v poslovalnice najlažje preko lokalnih radijskih postaj, saj jih o tem obveščajo njim najbližji, lokalni radiji.

Zakupite nacionalno, oglašujte lokalno

Da pa vam ni treba do vsakega lokalnega oglaševalca posebej, nudi Lokalna radijska mreža možnost zakupa radijskega paketa za oglaševanje, kjer z enotnim zakupom programskega prostora na lokalnih radijskih postajah pridobite koncept unikatnih programskih vsebin za objavo na lokalnem radiu.

Kontaktirajte nas

Z eno naročilnico zakupite torej oglaševanje na lokalnih radijskih postajah po Sloveniji. Pišite nam na: aleks.zist@znr.si.

Lokalni moderatorji

Izkoristite enkratno priložnost, da vas predstavljajo priljubljeni lokalni moderatorji v lokalnem okolju.

Več na spletni strani Združenja neodvisnih radijev.

Vas zanima več o prednostih oglaševanja prek Lokalne radijske mreže? Pišite nam na: aleks.zist@znr.si ali nas kontaktirajte direktno preko tega obrazca:

Error: Contact form not found.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: