Zakaj oglaševati na radiu?

0
(0)

Odločajo čustva

Poslušalci izberejo svojo radijsko postajo na podlagi čustev – morda jih privlačijo lokalni moderatorji, morda lokalno usmerjena vsebina, nagradne igre v katere se lahko vključujejo, obveščanje o lokalnih dogodkih… Oglasi na tej posebej izbrani radijski postaji imajo lahko posebno čustveno moč na njih, kot vemo, pa so pogosto prav čustva odločilna pri sprejemanju odločitev za nakup.

Vir: Unsplash.

Kombinacija z drugimi načini oglaševanja

Kot vemo, je kupec v današnjem času zelo digitalno osveščen in pogosto se pred nakupom izdelka/storitve o samem izdelku seveda tudi podrobneje informira na spletu. Oglas na radiu ga lahko spodbudi, da se na podlagi slišanega oglasa odloči za pregled ponudbe na spletu. V kolikor oglašujete tudi na drugih kanalih (jumbo plakatih, časopisih…), je oglas na radiu izredno pomemben, saj se s tem pomnoži učinkovitost oglaševanja na drugih kanalih.

Oglas v času največje poslušanosti

Pri Lokalni radijski mreži vam priporočamo, da se odločite za oglaševanje na lokalnih radijskih postajah, in si tako zagotovite, da se bodo vaši oglasi vrteli v času največje poslušanosti (med 6.00 in 18.00 uro). Poslušalci lokalnih radijskih postaj tudi zelo verjetno ne bodo preklapljali med postajami, tako si lahko ujamete izredno zveste poslušalce.

Veliko za vaš denar

Radijski oglasi so v primerjavi s televizijskimi oglasi veliko cenejši. Radiji so prisotni povsod (kavarne, javni prevozi, razne čakalnice…). Na splošno velja, da je vsak vložen denar v oglas na radiu veliko vreden, saj utrjuje blagovno znamko in vpliva na večjo prepoznavnost.

Privlačno sporočilo

Oglaševanje na radiu ima hiter odziv. Oglas lahko pripravite tudi šaljiv, s posebnim sporočilom…zagotovo bo kratko sporočilo poslušalce privlačilo, prav tako pa vas na bodo vrteli hkrati s konkurenčnimi podjetji, tako da boste zagotovo izstopali.

Več na spletni strani Lokalna radijska mreža.

Vas zanima več o prednostih oglaševanja prek Lokalne radijske mreže? Pišite nam na: aleks.zist@znr.si ali nas kontaktirajte direktno preko tega obrazca:

Error: Contact form not found.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: