Zakaj so stranke tako vesele dobrega nasveta pri nakupu avtomobila?

Rabljeni avto Simona Kodrič
0
(0)

V Sloveniji smo od avtomobila še kako odvisni. Zanesljivost pri nakupu rabljenega avta nam je zato vsem še kako pomembna. Ne glede na to, ali se odločate za nakup avta na lizing, kredit, takojšen odkup, ste iz Slovenije ali iz tujine, obrnite se na izkušeno podjetje iz Maribora, ki vam uredi vse potrebno za prodajo in odkup rabljenega avta.

Kot podjetnica, ki se s prodajo avtomobilov ukvarjam že več kot 28 let, sem vesela, da sem sodelovala z veliko strankami in svetovala mnogim kupcem. Razvila sem dober občutek za stranke in avtomobile.

Kaj je dobro vedeti pred nakupom avtomobila?

Glede na naša življenjska obdobja je zelo pomembno, da pred nakupom rabljenega avta vemo, kaj si želimo v življenju, kajti s tem je povezan tudi naš nakupni značaj. To se še posebej dobro vidi pri nakupu avtomobila, kjer so želje zelo raznolike.

Preden se odločite za nakup rabljenega avta je potrebno vedeti kakšne so želje:
– karavan/športni avtomobil,
– višji avto, ali bolj spuščen,
– morda večji prtljažnik (za prevoz psa, prevoz športne opreme, otroške opreme…),
– pogon 4×4 za prevoz v višjih predelih,
– gorivo,
– …

Kakšen avto iščete?
Kakšen avto iščete? (Vir: ENV)

Izkušnje na tem področju so pokazale, da je pogovor s stranko v prvem delu nakupnega procesa najpomembnejši, saj lahko šele na podlagi pričakovanj ponudim relevantno rešitev za stranko. Če ste v dvomih, kaj potrebujete, nas pokličite in rešitev bomo poiskali skupaj.

Kako se lotiti nakupa rabljenega avtomobila?

Ko veste, kakšen avto želite kupiti, je pomembno, da se pozanimate o posameznih karakteristikah, na kaj je treba biti pozoren pri nakupu:
– preglejte, da avto ni poškodovan,
– da je avtomobil bil redno vzdrževan,
– vprašajte prodajalca avtomobila kakšne podrobnosti, ki so mu morda znane o specifičnem avtomobilu,
– vprašajte o dodatni opremi,
– …

Prodaja rabljenih vozil
Prodaja rabljenih vozil

Včasih je že podatek o nekdanjem lastniku avtomobila lahko zelo pomemben – če je le-ta bil strasten kadilec v avtu, morate vedeti, da se takšnega vonja težko znebimo, če je nekdo zares bil predan avtu, ali je bil veliko na poti, ste lahko prepričani, da je bil avto redno servisiran in pregledan…

Takoj ko sprejmete odločitev za nakup, preverite, kakšne možnosti nudi prodajalec avtomobila: vam uredi zavarovanje, kakšne so možnosti jamstva, vam lahko svetuje za financiranje: kredit, leasing…

Katere prednosti nudimo pri MMS Avtomobili?

Z večletnim delovanjem pri svetovanju za nakup in prodajo rabljenih vozil, se lahko pohvalimo s hitro ureditvijo vsega potrebnega za financiranje – kreditno financiranje, leasing za pravne osebe in leasing za fizične osebe. Ko se odločite za sodelovanje z nami, uredite vse potrebno na enem mestu: prodajo vašega avtomobila, nakupa ali pa zamenjavo starejšega, za novejše prevozno sredstvo.

Preverite našo ponudbo.

 

Pošljite nam sporočilo na mms.avtomobilimb@gmail.com ali izpolnite spodnji obrazec:

Error: Contact form not found.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: