Že poznate naravno prehransko dopolnilo Rens H Naturals?

0
(0)

RENS prehranska dopolnila so izdelana 100% iz naravnih sestavin rastlinskega izvora.

V človeškem ali živalskem organizmu RENS H deluje kot naravni katalizator, ki telesu omogoča, da obnovi svojo naravno funkcijo samoohranitve in samoobrambe.


RENS H prehransko dopolnilo razstlinskega izvora

Rensnaturals, naraven način razstrupljanja in regeneracije telesa:

 • naravno prehransko dopolnilo za hitro razstrupljanje in regeneracijo telesa,
 • naravni izvlečki zelenih, modrih in rdečih alg ter rastlinskega klorofila, v mešanici naravnih rastlinskih olj,
 • podpira naravne procese razstrupljanja in regeneracije telesa,
 • primerno tudi za vegeterijance & vegane,
 • izdelek ne vsebuje GSO, glutena, kazeina, soje,
 • proizvedeno po protokolu HACCP, v kontroliranem okolju,
 • 30 dnevna prodajna garancija na zadovoljstvo z izdelkom.

Več: info@rensnaturals.eu.RENS H deluje na treh področjih

Oksigenacija – dovaja dodaten kisik vsem celicam v telesu. Ta postopek razkrije pomanjkljive anaerobne celice, ki jih uniči dodaten O2. Tako lahko organizem poškodovane celice nadomesti z zdravimi z matičnimi celicami. Proces dovaja dodaten O2 do zdravih celic, posledično dodatno dihanje in višja raven energije.


Alkalizacija – alkalizacija telesa na zdravo raven med Ph 7,2 in Ph 7,4. Zavira tudi aktivnost mlečne kisline, kar povzroči bolj vzdržljivo telo, ki se manj utrudi.


Čiščenje – čiščenje toksinov, pesticidov, težkih kovin in radioaktivnih kovin iz krvi in ​​organizma, tudi iz jeter, ledvic in kosti. Težke kovine se pogosto shranjujejo v jetrih in povzročajo okvare organizma, saj so jetra nadzor organ za več kot 1500 notranjih procesov, zlasti za filtriranje in nadzor delovanja žlez.

Formula RENS H je narejena iz 100% naravnih sestavin rastlinskega izvora. Izvor sestavin spremljamo glede čistosti, prvotno so v prahu. V tej obliki in s pravilnim shranjevanjem je rok uporabe neomejen. V mešanicah se rok uporabe določi z dodatki (olje, smetana itd.).

Vir: Unsplash.

Inovator na področju razvoja Rens H pravi, da ima drugačen pogled k zdravju človeka. Medtem, ko se medicina osredotoča na simptome in le-te zdravi, se inovator Zoran Drnovšek obrača k vzrokom in želi telesa očistiti vzroke, zaradi katerih nastajajo bolezni in katere zdravstvo prepoznava kot simptome.

Razstrupljanje telesa

Za redno razstrupljanje telesa po naravni poti je potrebnega veliko gibanja, zdravo in redno prehranjevanje, kvalitetna hrana… Žal pa v hitrem tempu življenja nimamo vedno možnosti za zdrav način življenja, zato pogosto prihaja do se počutimo slabo, imamo manj energije, popijemo preveč kave, da pridobimo na energiji, a konec dneva smo tako samo še bolj izčrpani. Veliko naših težav lahko rešimo s čiščenjem telesa na naraven način.

V poplavi različnih preparatov za razstrupljanje, zasedajo naravna prehranska dopolnila RENS, posebno kategorijo. RENS je popolnoma naraven preparat, ki bazira na izvlečkih alg, ki so že stoletja znane po svojih učinkih naravnega razstrupljanja.

RENS HH Plus za odrasle

 • Rensnaturals® RENS H, začetna formula – Priporočeno za prvo uporabo pri naravnem razstrupljanju.
 • Rensnaturals® RENS HH+ – nadaljevalna RENS formula za odrasle. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki nimajo pridruženih težav. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS H F – nadaljevalna RENS formula za odrasle. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat.
 • Rensnaturals® RENS HH+ F – nadaljevalna RENS formula za odrasle. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN+ – nadaljevalna RENS formula za odrasle. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo blažje izražene težave s prebavili. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN+ F – nadaljevalna RENS formula za odrasle. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo blažje izražene težave s prebavili in ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN+ FS – nadaljevalna RENS formula za odrasle. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo močneje izražene težave s prebavili, epilepsijo, nevrodegenerativnimi boleznimi, alergijami oz. intoleranco na hrano. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN+ FS2 – nadaljevalna RENS formula za odrasle. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo močneje izražene težave s prebavili, epilepsijo, nevrodegenerativnimi boleznimi, alergijami oz. intoleranco na hrano. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja in 2 krat večjo vsebnost izvlečkov iz industrijske kon.

RENS H JK – prehransko dopolnilo za najmlajše otroke

 • Rensnaturals® RENS H JK, začetna formula – osnovna RENS formula za najmlajše. Priporočeno za prvo uporabo pri naravnem razstrupljanju.
 • Rensnaturals® RENS HH JK+ – nadaljevalna RENS formula za najmlajše. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki nimajo pridruženih težav. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS H JK F – nadaljevalna RENS formula za najmlajše. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat.
 • Rensnaturals® RENS HH JK+ F – nadaljevalna RENS formula za najmlajše. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN JK+ – nadaljevalna RENS formula za najmlajše. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo blažje izražene težave s prebavili. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN JK+ F – nadaljevalna RENS formula za najmlajše. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo blažje izražene težave s prebavili in ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN JK+ FS – nadaljevalna RENS formula za najmlajše. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo močneje izražene težave s prebavili, epilepsijo, nevrodegenerativnimi boleznimi, alergijami oz. intoleranco na hrano. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN JK+ FS2 – nadaljevalna RENS formula za najmlajše. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo močneje izražene težave s prebavili, epilepsijo, nevrodegenerativnimi boleznimi, alergijami oz. intoleranco na hrano. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja in 2 krat večjo vsebnost izvlečkov iz industrijske kon

RENS razstrupljanje za mladostnike

 • Rensnaturals® RENS H BK, začetna formula – osnovna RENS formula za mladostnike. Priporočeno za prvo uporabo pri naravnem razstrupljanju.
 • Rensnaturals® RENS HH BK+: nadaljevalna RENS formula za mladostnike. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki nimajo pridruženih težav. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS H BK F – nadaljevalna RENS formula za mladostnike. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat.
 • Rensnaturals® RENS HH BK+ F – nadaljevalna RENS formula za mladostnike. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN BK+ : nadaljevalna RENS formula za mladostnike. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo blažje izražene težave s prebavili. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN BK+ F – nadaljevalna RENS formula za mladostnike. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo blažje izražene težave s prebavili in ki se prehranjujejo pretežno z industrijsko pripravljeno hrano oz. prebivajo v okoljih, kjer se v poljedelstvu še vedno uporabjajo preparati na bazi pesticida glifosfat. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN BK+ FS: nadaljevalna RENS formula za mladostnike. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo močneje izražene težave s prebavili, epilepsijo, nevrodegenerativnimi boleznimi, alergijami oz. intoleranco na hrano. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja.
 • Rensnaturals® RENS HN BK+ FS2: nadaljevalna RENS formula za mladostnike. Uporaba v nadaljevalnih fazah naravnega razstrupljanja pri osebah, ki imajo močneje izražene težave s prebavili, epilepsijo, nevrodegenerativnimi boleznimi, alergijami oz. intoleranco na hrano. Formula vsebuje večjo koncentracijo sestavin razstrupljanja in 2 krat večjo vsebnost izvlečkov iz industrijske kon.

Več na portalu rensnaturals.eu.

Imate vprašanje o RENS H NATURALS – kontaktirajte direktno preko tega obrazca:

Error: Contact form not found.

Ocenite vsebino

Klikni na zvezdico in oceni!

Povprečna ocena 0 / 5. Seštevek ocen:: 0

Zaenkrat ni oceni. Bodi prvi/prva, ki bo ocenila vsebino.

Deli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Objavi tudi ti!

Oglas: 365 x 270
Novice
Kategorije

Prijavi se na novice

Spremljaj novosti s področja razvoja blagovnih znamk.

Preberi še: